Esports
Foto: Altafulla Ràdio
17 de juliol del 2017
Completada la primera trobada de Quidditch a Altafulla
La bona resposta de la gent permet pensar en un segon esdeveniment
El Quidditch ha arribat aquest cap de setmana a Altafulla. Ho ha fet amb un partit d’exhibició entre dos dels tres equips oficials catalans que practiquen aquest esport jove i innovador que cada vegada està guanyant més adeptes. L’acte ha tingut lloc aquest dissabte a les 10 del matí a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.

El que havia de ser una mostra del Quidditch amb diversos equips del territori europeu, ha acabat sent una jornada d’exhibició amb la participació de diferents jugadors del Tarragona Grims i el Barcelona Eaglesun. El campionat d’Europa disputat la passada setmana a Oslo ha impedit la presència dels clubs continentals. Malgrat això, però, l’esdeveniment s’ha pogut dur a terme. El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sánchez, ha explicat que la proposta ha estat a càrrec d’un veí del poble que juga amb el Barcelona Eagles i que s’ha tirat endavant perquè és una “bona idea i un esport nou que interessa que es conegui”.

L’edil també ha volgut destacar l’expectació i el gran número de persones que s’han apropat a l’Estadi per tal de conèixer de primera mà aquest esport. Tant és així, que no descarta organitzar un torneig de rellevància en el futur.

Per la seva part, Dani Price, autor de la proposta, ha desvetllat com va donar amb la idea de portar el Quidditch al seu municipi. Ha reconegut que tant ell com els seus companys d’equip tenien moltes de ganes de donar a conèixer aquesta disciplina malgrat que al final només s’ha pogut realitzar una demostració.

Per tant, amb la voluntat del regidor d’esports, Jaume Sánchez, i del jugador i veí d’Altafulla, Dani Price, el Quidditch podria estar molt a prop de tornar a ser protagonista al municipi en un futur no molt llunyà.
Jaume Sánchez, regidor d'esports
Jaume Sánchez, regidor d'esports
Dani Price, jugador del Barcelona Quidditch
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "La tortuga roja"
27 d'abril a les 20:30 a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
29 d'abril a les 11:00h. des del Club Marítim Altafulla
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Cursa 1r de Maig
1 de maig a partir de les 09:45h. des de l'Era del Senyor
Organitza: Atletes d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:30h. a 19:30h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla