17 de juliol del 2017
Llorenç Gómez i Eduard Suárez obtenen el quart lloc del Campionat d’Espanya amb la Selecció Catalana
El combinat català ha caigut a semifinals contra la selecció de Melilla
Llorenç Gómez i Eduard Suárez han participat amb la Selecció Catalana en el Campionat d’Espanya de Futbol Platja que s’ha disputat a Murcia. El combinat nacional ha caigut a semifinals davant la selecció de Melilla en un partit en el que ambdós han vist porteria. Finalment, el seu encert no ha tingut premi.

La Selecció Catalana s’ha imposat per 2-5 al combinat de Murcia en la primera jornada del campionat. Els murcians eren els actuals subcampions del torneig. Eduard Suárez ha contribuït al triomf amb un gol. En el segon partit, tant ell com Llorenç Gómez han vist porteria. Malgrat això, l’equip sènior de Catalunya ha caigut contra Melilla per un resultat de 3-7. En la darrera jornada de la fase de grups, ambdós han contribuït a la golejada davant Castella La Manxa, que els ha servit per treure el bitllet cap a semifinals. En aquest duel, Llorenç Gómez ha marcat quatre gols i Eduard Suárez dos.

En semifinals, Catalunya s’ha tornat a veure les cares amb Melilla i ha repetir derrota. En aquesta ocasió per un resultat més ajustat de 6-4. L’empat a 5 en la final de consolació s’ha resolt a la tanda de penals amb un 3-2 a favor del País Basc. Per tant, el combinat català ha finalitzat en quart lloc i amb una destacada actuació dels dos jugadors de Torredembarra.