10 d'agost del 2017
El Nàstic es proclama campió del 9è Trofeu Ciutat de Tarragona
Maikel Mesa va ser el gran protagonista del partit amb una dobleta conjuntament amb Abraham Minero i Omar Perdomo
El Club Gimnàstic va ser el vencedor de la novena edició del Trofeu Ciutat de Tarragona en derrotar al Real Zaragoza per un resultat de 2 a 1. El nou reforç, Maikel Mesa, va ser el jugador més destacat del partit, ja que va ser l’autor dels dos gols de l’equip i a més va realitzar una actuació completíssima durant els 85 minuts que va estar en el terreny de joc. Juntament amb el migcampista canari, Abraham Minero i Omar Perdomo també van quallar una bona actuació i van ser ovacionats pel públic del Nou Estadi.

En un partit que el Zaragoza de l’altafullenc Alberto Benito, que va ser titular i va jugar 82 minuts, va controlar la possessió, l’equip grana va mostrar més efectivitat. De fet, va ser en un contracop dirigit per Manu Barreiro i Juan Delgado, i finalitzat per Maikel Mesa, on va arribar el primer gol del matx quan només restaven cinc minuts per arribar al descans.

A la represa, els visitants van empatar per mitjà d’una pena màxima comesa per Daisuke Suzuki. Borja Iglesias, jugador cedit pel Celta de Vigo, no va perdonar i va batre a Stole Dimitrievski. La resposta local, però, no es va fer esperar. Només 6 minuts després, Omar Perdomo va executar un centre lateral des de la banda dreta que Maikel Mesa va rematar amb èxit per marcar el gol de la victòria. En la més de mitja hora que quedava per arribar als 90 minuts, es van anar produint múltiples canvis en els dos equips. També hi va haver un jugador expulsat per part del Zaragoza. Lato va veure la targeta vermella després de realitzar una entrada molt dura sobre Abraham Minero quan només feia un minut que havia entrat al camp. Finalment, el col•legiat va assenyalar el final del partit i Xavi Molina va alçar el Trofeu Ciutat de Tarragona. L’equip va rebre el reconeixement de la grada amb un fort aplaudiment.

En la roda de premsà posterior al partit, Lluís Carreras va reconèixer que els hi va costar al principi perquè el Zaragoza es va col·locar molt bé sobre el camp. També va fer referència als anteriors compromisos i va destacar que l’equip només va rebre dos gols en la pretemporada i que ambdós han estat en accions a pilota aturada.

En el descans d’aquest partit, el Nàstic va retre homenatge a l’alpinista tarragoní Òscar Cadiach després d’haver assolit els catorze 8.000, l’últim el Broad Peack.

El pròxim i darrer compromís de pretemporada de l’equip del Nàstic serà aquest dissabte 12 d’agost en el partit de presentació del Castellón. El partit es jugarà a les 8 de la tarda al Nuevo Estadio de Castalia.