28 d'agost del 2017
El Nàstic suma un punt en el derbi contra el Reus
Maikel Mesa va igualar el gol inicial de Gustavo Ledes i Stole Dimitrievski va aturar un penal a David Querol
El Club Gimnàstic va empatar en el derbi del Camp de Tarragona davant el Reus Deportiu. El matx, corresponent a la segona jornada de la Liga123, va oferir un partit intens en el qual els locals van ser molt superiors en la primera part. No obstant això, el primer gol va arribar en una acció a pilota aturada. Gustavo Ledes va ser l’executor d’una falta lateral que va sorprendre Stole Dimitrievski i que es va convertir en l’1-0. La pressió asfixiant dels roig-i-negres va impedir que els grana poguessin desenvolupar el seu joc i posar setge a la porteria d’Edgar Badia.

Les coses van canviar a l’inici de la segona part. Amb l’entrada d’Stèphane Emana, els homes de Lluís Carreras van fer un pas endavant i van començar a apropar-se a l’àrea contrària. Fruit d’això, van forçar un servei de cantonada en el qual Maikel Mesa va rematar la pilota al fons de la xarxa. El migcampista canari estava lliure de marca al segon pal i això li va permetre rematar amb comoditat per fer el gol de l’empat. L’heroi del partit, però, va ser Dimitrievski. El porter macedoni va aturar un penal executat per David Querol després que Bruno Perone cometés penal sobre Ricardo Vaz.

Carreras va donar entrada a Juan Muñiz i Ikechukwu Uche per intentar aconseguir els 3 punts, però el derbi es va resoldre finalment amb repartiment de punts. En la roda de premsa posterior al partit, el tècnic català va reconèixer que “el resultat és just perquè ha estat el resultat final, però crec que hem fet mèrits per aconseguir alguna cosa més”. Tanmateix va explicar que si “en el primer dia va faltar encert, en el segon només ha faltat un gol més”.

Els grana han realitzat la primera sessió després del partit aquest matí per preparar el partit de la tercera jornada contra l’Sporting de Gijón. El matx es disputarà el pròxim dissabte a les 6 de la tarda al Nou Estadi.