04 de setembre del 2017
El Nàstic cau golejat davant l’Sporting de Gijón
Els grana confirmen el mal inici de temporada amb el 0 a 4 davant el conjunt asturià
El Nàstic va caure golejat contra l’Sporting de Gijón en la tercera jornada de la Lliga 123. Els asturians es van imposar per un contundent 0 a 4 que ha destapat les carències de l’equip de Lluís Carreras. En global, va ser un partit molt fluix en tots els sentits. Van destacar, però, els errors i desajustos defensius que van fer que el segon partit de lliga al Nou Estadi fos un autèntic malson pels pocs més de 6.000 espectadors que van acudir amb l’esperança de veure la primera victòria de la temporada.

El bon inici de partit dels grana es va difuminar al minut 8, quan Xavi Molina es va marcar gol en pròpia porteria. A partir d’aquí, el matx va ser un monòleg del conjunt dirigit per Paco Herrera. De fet, 7 minuts més tard va arribar el 0 a 2 després d’una greu errada de Bruno Perone i una sortida en fals de Perales. El central brasiler també va ser protagonista en la jugada del 0 a 3 perdent una pilota molt a prop de l’àrea que no va desaprofitar Rubén García. Ja en la segona part, Perales va cometre un penal molt clar sobre Michael Santos. L’ex jugador de l’Alavés va transformar la pena màxima per fer el definitiu 0 a 4.

En la roda de premsa posterior al partit, Lluís Carreras va “demanar disculpes perquè aquesta no és la imatge que un club professional ha de donar dins d’un camp de futbol”. Tanmateix, va reconèixer que el màxim responsable “sóc jo i la meva feina és esbrinar perquè ha passat”. El tècnic també va dir que la derrota és un cop dur i que a partir d’ara cal analitzar el partit per detectar els errors. També aixecar la moral perquè estem a l’inici de temporada i hem d’encarar de la millor forma possible el partit contra el Lugo per després afrontar les altres cites del calendari.

Sobre els múltiples i inesperats canvis que va introduir en l’onze inicial, el tècnic català va explicar que buscava “compensar l’equip, que fóssim més durs en defensa, que poguéssim sortir al contraatac i tinguéssim gol a dalt”. Sobre això, cal destacar la titularitat d’Eddy Silvestre i Ikechukwu Uche quan tothom esperava a Juan Muñiz i Manu Barreiro en el seu lloc. En aquest sentit, va dir que “un ha d’escollir i en aquest cas no he escollit bé. No pels jugadors que han jugat, sinó pel resultat”.

El pròxim compromís del Nàstic serà aquest mateix dimarts, quan rebrà al Lugo en el partit corresponent a la segona ronda de la Copa del Rei. El matx es disputarà a tres quarts de 7 de la tarda al Nou Estadi.