Esports
Foto: EsportsDelCamp
07 de setembre del 2017
La Riera recupera l’equip filial per competir a Quarta Catalana
Bona part del planter estarà format per gent del poble que la darrera temporada formava l’equip de Futbol 7 que va competir a la Lliga Comarcal
El CF La Riera tornarà a tenir un equip filial que competirà a Quarta Catalana. La proposta s’ha formalitzat després que el club i els jugadors que formaven l’equip de Futbol 7 hagin arribat a un acord per tirar endavant el projecte.

Cal recordar que el segon equip de La Riera es va crear fa tres temporades. L’objectiu era el de brindar una oportunitat a la gent del poble perquè pogués competir en categories regionals. El projecte, però, no va funcionar com s’esperava i amb prou feines van poder acabar la competició. Això va motivar que la junta decidís dissoldre l’equip per centrar-se exclusivament amb el sènior de Segona Catalana. No obstant això, els jugadors més compromesos amb l’entitat van decidir formar un equip de Futbol 7 per competir en la Lliga Comarcal.

Aquest conjunt estava format per 15 jugadors que van competir durant tota la campanya. Al final d’aquesta, els responsables van rebre la proposta d’alguns nois que es volien afegir al planter. Això suposava tenir una plantilla massa gran per una categoria com la de Futbol 7.

Per aquest motiu es van dirigir al club per sospesar la possibilitat de tornar a fer un segon equip de Futbol 11 que els permetés jugar a tots i competir en una lliga de més exigència. Així ho ha explicat Joan Pros, president del CF La Riera, qui ha reconegut que el compromís que van demostrar aquests jugadors durant tota la temporada ha estat clau per arribar a un acord. També ha destacat com un factor important la desaparició d’altres clubs com el Vila-rodona o el Perafort. Això ha motivat que alguns dels seus futbolistes hagin optat per formar part del filial rierenc.

El president de l’entitat també ha explicat que els jugadors “se subvencionen ells mateixos”. En aquest sentit, s’han de fer càrrec de “les despeses de mutualitat, federació, arbitratges, sancions, targetes, etc.” Per tant, l’administració d’aquest equip no correspon directament al club. No obstant això, la junta sí que els hi donarà un cop de mà amb la tramitació de les fitxes i l’obertura del bar.

La Riera B formarà part d’un grup de Quarta Catalana de 14 equips, després que l’organització hagi decidit ajuntar els grups 24 i 25. L’inici de lliga està marcat pel cap de setmana del 31 de setembre i 1 d’agost, tot i que el calendari encara no ha sortit a la llum. En el període de pretemporada, els rierencs ja han disputat tres partits. En el primer van vèncer al Med Terraneum CF per 4 a 1. En el segon van derrotar al FC Tarraco per 2 a 1 i en el tercer van perdre per la mínima contra el primer equip.
Joan Pros, president del CF La Riera
Joan Pros, president del CF La Riera
Social
Et recomanem
Celebració de la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis
23 de juny durant tot el matí a Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant el castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XVIII Nit de Bruixes
29 i 30 de juny a la tarda pels carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de final de curs de Gaià Gospel
30 de juny a les 20:00h. al bar-restaurant Faristol
Organitza: Gaià Gospel