Esports
Foto: Altafulla Ràdio
12 de setembre del 2017
Èxit en la XIX edició de la Pujada a l’Ermita de Sant Antoni
Gairebé una setantena de persones van participar en un dels actes que dóna el tret de sortida a la Festa Major Petita i en el qual han estat premiats una dona de 82 anys, un home de 88 i un nen de 2
La Pujada a l’Ermita de Sant Antoni ja s’ha convertit en una de les cites ineludibles de la Festa Major Petita d’Altafulla. Enguany se celebrava la 19ª edició i novament va ser tot un èxit de participació. Així ho assegurava Jaume Sánchez, regidor d’Esports a l’Ajuntament d’Altafulla, qui va destacar la participació d’unes 70 persones en “un dels actes que dóna el tret de sortida a la Festa Major Petita”.

L’edil també va explicar perquè la Pujada a l’Ermita s’ha convertit en una tradició. La participació de moltes famílies senceres és un dels motius. També l’ambient de germanor que s’ha creat, perquè la majoria de participants són del municipi i ja es coneixen. En aquest sentit, l’esmorzar habitual que es du a terme una vegada clou el recorregut al cap damunt de l’Ermita és un valor afegit.

Com és habitual, l’organització també va obsequiar amb un trofeu a les persones de més i menys edat que van participar. Enguany, van ser premiats un infant de 2 anys, una dona de 82 i un home de 88. Pel que fa això, Jaume Sánchez va reconèixer que “tant les classificacions com els premis són anecdòtics” en una cita com aquesta en la qual també hi van ser partícips els Atletes d’Altafulla. L’entitat, co-organitzadora de l’esdeveniment, va estar representada per un sèrie de corredors. Gerard Ribé va ser el guanyador i va completar el recorregut en 9 minuts, un “temps apreciable” ha puntualitzat el regidor.

La jornada va cloure amb l’esmorzar de germanor i el bon ambient que va marcar tota la jornada. Des de la sortida a Pont de Mar fins a l’Ermita de Sant Antoni. La Pujada tornarà al 2018, i ho farà amb la 20à edició.
Jaume Sánchez, regidor d'Esports
Jaume Sánchez, regidor d'Esports
Jaume Sánchez, regidor d'Esports
Social
Et recomanem
Celebració de la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis
23 de juny durant tot el matí a Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant el castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XVIII Nit de Bruixes
29 i 30 de juny a la tarda pels carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de final de curs de Gaià Gospel
30 de juny a les 20:00h. al bar-restaurant Faristol
Organitza: Gaià Gospel