Esports
Foto: Nàstic
12 de setembre del 2017
Rodri i Santi Coch dirigiran al Nàstic de forma interina
Ho faran després de la destitució de Lluís Carreras mentre el club tanca el fitxatge del nou tècnic amb l’objectiu de reconduir el rumb de l’equip i abandonar la cua de la classificació
El consell d’administració del Club Gimnàstic ha destituït a Lluís Carreras. La pèssima dinàmica de l’equip amb 1 punt de 12 possibles i la eliminació a la Copa del Rei han precipitat la decisió. En aquest sentit, la derrota al Ramon de Carranza davant el Cádiz va ser el detonant perquè el club hagi decidit prescindir dels seus serveis.

La missió de la parcel·la esportiva es trobar un recanvi per a la banqueta. De moment, fins que aconsegueixi tancar al nou entrenador, els encarregats de dirigir a l’equip seran Antonio Rodríguez “Rodri” i Santi Coch. El primer es trobava dirigint a la Pobla de Mafumet en el grup 5 de Tercera Divisió mentre que el segon desenvolupava tasques d’scouter en el primer equip.

L’estrena dels tècnics interins serà el pròxim diumenge 17 de setembre a les 6 de la tarda al Nou Estadi. El Nàstic rebrà a l’Albacete en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Liga123. El cos tècnic i el planter començaran a preparar el xoc davant el conjunt manxec amb un mini stage a Navata, a la província de Girona. L’expedició ha sortit a les 8 del matí i els jugadors ja han realitzat la primera sessió. La segona la duran a terme demà abans de tornar a Tarragona.
Social
Et recomanem
Dia Mundial contra la violència de gènere
24 de novembre a les 19:00h. a la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de Jay lem'on i Maria Vidal, i Trio Vintage
25 de novembre a les 21:30h. al casal La Violeta
Organitza: Col·lectiu d'Artesans d'Altafulla
I Trobada empresarial d'Altafulla
27 de novembre a les 17:00h. al casal La Violeta
Organitza: ATECA
Dimarts emprenedor: "Pacte per a la reforma horària"
28 de novembre a les 19:00h. a la sala de plens de l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i URV Emprèn