Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
13 de setembre del 2017
La Lliga Trail TgnNord torna amb una nova cita pels Atletes d’Altafulla
Els altafullencs confien en seguir quallant un bon paper en la competició que se celebrarà el pròxim 1 d’octubre a l’Albiol
Els Atletes d’Altafulla tornaran a competir en la Lliga Trail TgnNord. La competició ha sofert el parèntesi habitual que es realitza per aquestes dates. Les altes temperatures fan molt difícil poder desenvolupar amb normalitat les proves de muntanya. Amb tot, la competició es reprendrà el pròxim diumenge 1 d’octubre a l’Albiol. Els participants gaudiran d’una cursa molt bonica que destaca pel seu recorregut muntanyós i un final explosiu.

El grup d’atletes altafullencs que participa en aquest campionat afronta la recta final del circuit amb molta il·lusió. No en va, és un dels clubs més ben situat en la classificació general. Entre els 10 primers classificats hi ha 3 corredors de l’entitat, i entre els 20 primers n’hi ha un total de 7. Miquel Sánchez, membre dels Atletes d’Altafulla, ha explicat que tot i això “sempre toquem de peus a terra perquè queden algunes curses”. També ha destacat que en la classificació femenina hi ha 2 representants del club entre les 10 primeres.

Un cop es completi la cursa de l’Albiol, restaran 4 competicions més per cloure l’edició 2017 de la Lliga Trail TgnNord. La més especial per als Atletes d’Altafulla, però, serà la Cursa de la Tardor que se celebrarà l’1 de novembre al municipi. Miquel Sánchez espera un nou èxit de participació, ara que s’ha convertit en una prova puntuable per aquesta competició. Anteriorment, el dissabte 21 d’octubre es durà a terme la cursa del Montsant. El campionat finalitzarà amb dues cites més; la del diumenge 19 de novembre a Ulldemolins i la del diumenge 17 de desembre a la Riera.

Cal remarcar que aquesta és la primera participació dels Atletes d’Altafulla en la Lliga Trail TgnNord. De moment, el rendiment dels participants ha estat notable.
Miquel Sánchez, membre dels Atletes d'Altafulla
Miquel Sánchez, membre dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Exposició "Els monuments de Tàrraco Patrimoni de la Humanitat"
16 de febrer a les 18:00h. al Casal La Violeta
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Projecció de la pel·lícula "Personal shopper"
16 de febrer a les 18:00h. al casal La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert de Paco Ibáñez
25 de febrer a les 19:00h. al Casal La Violeta
Organitza: Festival Barnasants i Ajuntament d'Altafulla