Esports
Foto: UD Torredembarra
13 de setembre del 2017
El Torredembarra i l’Atlètic Roda de Barà aconsegueixen el ple de victòries a Segona Catalana
És el primer de la temporada després que els torrencs derrotessin al Batea i els rodencs fessin el mateix al camp del nouvingut Torreforta
El Torredembarra i l’Atlètic Roda de Barà han assolit el triomf en la segona jornada del grup 6 de Segona Catalana. Per tant, els dos representants del Baix Gaià han aconseguit el primer ple de victòries de la temporada. En la jornada inaugural no va ser possible perquè es van veure les cares en un partit en el qual es va imposar el conjunt rodenc.

En aquesta ocasió, els torrencs van rebre un Batea que també va perdre en la primera jornada. Marc Ruiz va ser el millor jugador del partit gràcies als dos gols que van permetre que els 3 punts es quedessin a casa. El primer el va marcar tot just començar la segona part i el segon poc abans d’arribar a l’hora de partit. Amb el triomf, el conjunt de Dani Sereno s’alça fins a la 7a posició.

Per la seva part, el Roda de Barà visitava a un nouvingut a la categoria com és el Torreforta. Era el primer compromís a domicili i es va imposar per la mínima. L'única diana del partit va arribar a l’inici del segon temps. L’autor va ser Carlos Ruiz. De moment, l’equip de José Antonio Chacón és un dels sis únics equips que han guanyat els dos partits i se situa en la 6ª plaça.

En la pròxima jornada, el Torredembarra visitarà el camp del Reddis dissabte a les 4 de la tarda. Per contra, el Roda de Barà rebrà al Camarles diumenge a les 7 de la tarda.
Social
Et recomanem
Celebració de la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis
23 de juny durant tot el matí a Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant el castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XVIII Nit de Bruixes
29 i 30 de juny a la tarda pels carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de final de curs de Gaià Gospel
30 de juny a les 20:00h. al bar-restaurant Faristol
Organitza: Gaià Gospel