Esports
Foto: Àngel Batlle
13 de setembre del 2017
Una cinquantena de pilots participen en la 4ta prova de la Copa Tarragona de Trial a Ulldemolins
El bon temps i la victòria de Sergi Rubio en la màxima categoria marquen una jornada de trial en un circuit complex que va exigir la millor versió tècnica dels participants
La Copa Tarragona ha clos la seva 4ta prova del campionat. Ho ha fet a Ulldemolins, en un circuit tradicional que feia molt de temps que no formava part de la competició. El Bike Trial Torredembarra i l'Ajuntament del municipi han fet possible recuperar aquesta prova en la qual hi han participat una cinquantena de pilots.

La jornada va estar marcada per un dia assolellat i una temperatura més aviat fresca. El terreny, caracteritzat per la roca pissarrosa i unes zones molt tècniques, va fer que el circuit fos complex pels pilots. En la categoria Open Blanc, la de més nivell, el guanyador va ser Sergio Rubio amb 14 punts. Per darrere van quedar Roger Mercadé i Aina Riera amb 16 i 22 punts respectivament. En la categoria Open Verd, la victòria va recaure en David Romero, que va fer 14 punts. El segon esgraó va ser per Joan Dalmau, que en va fer 28, i el tercer per Sergi Pamies. Aquest darrer va rebre 38 punts.

En la cursa dels més petits, els Benjamins, Àxel Mendez va aconseguir el seu primer triomf a la Copa Tarragona després de sumar 15 punts. Pep Llopart va ser segon amb 16 i Maz Solé tercer amb 21. En la de Principants, Max Ballesté va empatar a 6 punts amb Pau Ribera, tot i que va aconseguir un 0 més que el va fer alçar en la primera plaça. El tercer en discòrdia va ser Javi Palma amb 9 unitats.

En Alevins, el guanyador va ser Aleix Farrés amb 6 punts per sobre dels 20 de Theo Fernández i els 33 de Quim Gonzalo. En la categoria infantil es va imposar Jordi Povedano amb 3 punts, seguit de Jordi Tullueueda amb 4. Arnau Blancafort, tercer, va fer la mateixa puntuació. En la categoria Cadet, la màxima de la Copa Tarragona, el triomf va ser per Guillem Oliver amb 2 punts. El van seguir Martí Riera amb 6 i Conrad Navarro amb 16.
Social
Et recomanem
Cursa de transports
26 de setembre a les 09:00h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Dimarts emprenedor: "La transformació del sector del càmping"
26 de setembre a les 19:00h. a l'ajuntament
Organitza: URV Emprèn
Projecció de la pel·lícula "La camarera Lynn"
29 de setembre a les 20:30h. a la Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada dilluns i dijous a les 19:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426