18 de setembre del 2017
El CE Altafulla perd en el derbi contra el Catllar i suma la primera derrota de la temporada
Els locals s’han avançat amb els gols de Daniel Serrano, Luis García i Aaron Oruj, i els altafullencs han maquillat el marcador amb la diana d’Alberto Romeu
El CE Altafulla ha perdut el primer derbi del Baix Gaià de la temporada davant el Catllar. Tot i que els jugadors i el cos tècnic es mostraven confiats per aconseguir un bon resultat, els catllarencs han estat superiors durant bona part del partit. Almenys pel que fa el marcador, ja que s’han avançat en el primer quart d’hora per mitjà de Daniel Serrano. Abans que l’equip de Luis Rosado pogués reaccionar, Luis García ha marcat el 2 a 0. El matx, però, ha quedat sentenciat a l’inici de la segona part amb la diana d’Aaron Oruj. Finalment, Alberto Romeu ha retallat distàncies amb el 3 a 1 definitiu.

La derrota fa caure l’Altafulla a la 7a posició amb 4 punts. Per la seva part, el Catllar es manté en la segona plaça per darrera del líder Montblanc. Ambdós són els dos únics equips que sumen els seus partits per victòries. En la pròxima jornada, els altafullencs rebran la visita del cuer de la categoria, el Tancat. Per la seva part, els de José Mora visitaran el tercer, el San Salvador.

Pel que fa a l’altre representant del Baix Gaià, la Riera ha aconseguit el primer triomf del curs. Ho ha fet per la mínima al camp del Calafell. El solitari gol de l’ex del Tancat, Abdelaziz Darouich, s’ha traduït en 3 punts que fan saltar al conjunt rierenc fins a la 12a plaça. Cal recordar que només han jugat dos partits perquè el duel de la segona jornada davant el Constantí va quedar aplaçat. Es disputarà el proper dijous 12 d’octubre.