10 d'octubre del 2017
El Catllar goleja al Constantí i la Riera derrota al Tancat
Els catllarencs superen amb autoritat a un rival de la zona alta mentre que el conjunt rierenc s’imposa en un partit boig en els darrers minuts
La sisena jornada del Grup 3 de Tercera Catalana va ser força positiva pel que fa els equips del Baix Gaià. A l’empat de l’Altafulla davant el Montblanc li hem d’afegir les victòries del Catllar i la Riera, que van superar al Constantí i al Tancat respectivament.

El Catllar segueix endavant amb el seu gran inici de temporada. En aquesta ocasió va guanyar amb autoritat al Constantí per seguir amb el ple de victòries. Un sis de sis i divuit punts de divuit possibles que l’han portat a liderar la categoria, gràcies en part a l’empat del Montblanc a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. Pel que fa al partit, Daniel Serrano “Curro” va marcar una dobleta en la primera part que va deixar el partit ben encarat a favor dels seus interessos. En l’inici del segon temps, Aaron Oruj, Raul Vates i Luis Garcia van sentenciar el duel posant el 0 a 5 en el marcador. En el 85’, Oriol Gilisbars va retallar diferències, però Raul Vates va replicar immediatament per fer l’ 1 a 6 definitiu.

Per la seva part, la Riera va suar sang per vèncer a l’últim classificat. A la mitja part, el resultat era d’1 a 1 després que el visitant Jalal Aghatass neutralitzés la diana inicial de Jordi Vidal. El partit, però, no es va resoldre fins als tres últims minuts. En el 87’, Marc Arauz va marcar el 2 a 1, però el Tancat va respondre dos minuts després amb la segona diana de Jalal. I just en la següent acció, Eric Tomàs va fer embogir a l’afició local fent el 3 a 2.

L’equip dirigit per Alberto Izquierdo suma així la seva tercera victòria de la temporada i es col•loca 6è a la classificació amb 9 punts. Cal recordar que té un partit menys, el que disputarà davant el Constantí aquest dijous a les 16h de la tarda al Mpal. de la Riera.

D’altra banda, el filial del conjunt rierenc va aconseguir la primera victòria de la temporada en el Grup 24 de Quarta Catalana. Ho va fer contra el segon equip del Constantí, que es va avançar en el marcador per mitjà de Sergi Tenorio. La resposta local va arribar en l’inici de la segona part amb la diana de Rodrigo Reyes. I de la mateixa manera que va fer el primer equip, els del B van assolir els 3 punts en el 89’ gràcies al gol d’Eric Jara.