20 d'octubre del 2017
El CFS Altafulla visita la pista de l’Hospitalet Bellsport aquest dissabte amb la voluntat de sumar una nova victòria
L’equip Infantil de Primera Divisió descansa aquesta jornada
El CFS Altafulla vol reprendre el camí de la victòria aquest dissabte al Pavelló Sergio Manzano. Les noies s’enfronten a partir de les 6 de la tarda a l’Hospitalet Bellsport. Un rival que se situa a la part baixa de la classificació de la Divisió d’Honor Catalana amb una derrota davant del CN Caldes, i a l’espera de disputar el partit ajornat contra el Ripollet.

Les altafullenques encara no coneixen la derrota aquesta temporada, però venen de deixar escapar els 3 primers punts a casa. La passada jornada no van aconseguir passar de l’empat en la visita de l’EFS Jordi Torras de Sant Vicenç dels Horts. Tot i tenir el domini del joc, el partit va estar marcat per la manca d’encert de cara a porteria.

A domicili, sí que van aconseguir superar el Futsal Aliança Mataró, per 2 a 4, en l’estrena de la temporada ara fa dues setmanes.

L’equip de José Valero afronta el nou duel en cinquena posició, empatat a 4 punts amb l’Estell Vallseca, que és quart.

Per la seva banda, l’equip Infantil de Primera Divisió descansa aquesta jornada. Ho fa amb una victòria davant del FutsalPax Tarragona, i amb una derrota contra l’Amposta.