23 d'octubre del 2017
El CFS Altafulla goleja l’Hospitalet Bellsport i se situa líder provisional
L’equip de José Valero va completar un partit notable que li permet encarar amb les màximes garanties el duel directe contra les Corts
El CFS Altafulla va aconseguir un resultat d’impacte a la pista de l’Hospitalet Bellsport. Després de l’empat a casa contra l’EFS Jordi Torras, necessitava guanyar per seguir a la zona alta de la classificació.

L’inici del partit va marcar el guió que es va veure en els 40 minuts. No en va, en el minut 12 les altafullenques ja guanyaven per 0 a 4 gràcies als gols de Rocío Pastor, Irene Macías i Susana Mallén, que va marcar una dobleta. Les locals van retallar diferències per mitjà de Claudia Pellicer, però Venus Díaz va contestar abans del descans amb l’1 a 5.

A la represa, Irene Macías va anotar el sisè gol visitant. Marina Febrero va tornar a colpejar per part del conjunt local, però Adriana Pérez, Susana Mallén i Marina Sarrià van completar el marcador fins el 2 a 9 definitiu.

José Valero, entrenador del CFS Altafulla, ha parlat als micròfons d’aquesta casa i ha explicat que el resultat és molt bo a nivell anímic, tot i que el considera massa ampli segons el que es va veure sobre el parquet. Davant van tenir a un equip amb molta experiència, però que estava condicionat per diverses baixes importants.

En la propera jornada, les noies de Divisió d’Honor rebran la visita de l’AE Les Corts en el que serà un duel directe per la primera posició. El partit es jugarà el dissabte 28 d’octubre a les 8 de la tarda al Pavelló d’Altafulla.