06 de novembre del 2017
El CFS Altafulla perd per 6 a 5 al camp del Salou en un partit espectacular
Les noies de José Valero perden el primer enfrontament a domicili després de desaprofitar tres avantatges en el marcador
El CFS Altafulla va perdre a la pista del Salou CFS en un partit ple de gols i alternatives per a tots dos equips. És la primera vegada que encadena dos partits sense guanyar aquesta temporada, després de l’empat de la jornada anterior contra Les Corts.

El duel va començar vibrant. En set minuts es van veure fins a cinc gols. Al minut 2, Adriana Pérez va estrenar el marcador. Al 3 i al 4, les locals van capgirar el resultat amb els gols d’Ariadna Sevillano i Lilian Royo. Acte seguit, Susana Mallén i Adriana Pérez van tornar a modificar l’electrònic situant el 2 a 3 al 6’ i al 7’, respectivament.

Abans del descans, però, el Salou va tornar a posar-se per davant amb les dianes d’Ilenia Caballero i Lilian Royo. Per sort, Adriana Pérez va tornar a veure porteria per fer el 4 a 4 amb el qual es va arribar al temps de descans. L’altafullenca aconseguia així la seva tripleta particular.

Els tres gols no li van resultat suficients, i només arrancar la segona part va marcar el seu quart gol de la tarda per fer el 4 a 5. Malauradament, el seu encert de cara a la porteria va ser insuficient perquè l’equip de José Valero pogués aconseguir un bon resultat. En els darrers cinc minuts, Ariadna Sevillano i Ilenia Caballero van culminar la remuntada local establint el 6 a 5 definitiu.

La derrota fa descendir el CFS Altafulla fins a la cinquena posició i es queda a 5 i 4 punts de la primera i la segona plaça, respectivament. El proper dissabte 11 de novembre rebran el Catgas Energia a les 8 del vespre al Pavelló d’Altafulla.