09 de novembre del 2017
El CM Altafulla aconsegueix dos ors i un bronze a la regata Ultra Trail del Mestral del Club Nàutic Hospitalet-Vandellós
Toni Bonet i Álex Martí van proclamar-se campions en les seves respectives categories, mentre que Álvaro Martínez va pujar al tercer esgraó del podi
El CM Altafulla va realitzar una participació francament reeixida a la regata Ultra Trail del Mestral que es va celebrar al Club Nàutic Hospitalet-Vandellós. En la primera prova, referent a les classificacions pel rànquing català de la temporada 2017-18, va aconseguir resultats excel·lents: dos ors, un bronze, i una quarta i una setena posicions.

La competició es va desenvolupar en la jornada de dissabte. Ho va fer en dues proves en les quals va regnar un vent de migjorn d’una intensitat molt fluixa. Per contra, la sessió de diumenge no es va poder realitzar a causa d’una forta mestralada de més de 50 nusos.

L’entitat altafullenca va participar en dues modalitats. En la menor, la Tecnho 293 de la categoria sub15, els tres regatistes del club es van estrenar en la modalitat de windsurf. No obstant això, van acabar entre els quatre primers classificats. Álex Martí va ser el campió de la categoria i es va penjar la medalla d’or, mentre que Álvaro Martínez va aconseguir el bronze després de finalitzar tercer. Per la seva part, Pol Nomdedeu va assolir una més que meritable quarta plaça.

En la classe RS:X, el CM Altafulla va disposar dels dos regatistes més experimentats, Jan Sanfeliu i Toni Bonet. En una regata marcada per la igualtat entre els participants, el primer va assolir la setena posició, mentre que Bonet va proclamar-se campió i va guanyar la conseqüent medalla d’or.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats