09 de novembre del 2017
Iván Penalva es proclama campió del 5è Campionat Amateur del Kàrting Altafulla
El pilot s’imposa a Alejandro Ávila i Xavi Tuset en l’edició més exitosa pel que fa al nombre de participants
El Campionat Amateur que organitza el Kàrting Altafulla va cloure la seva cinquena edició. Ho va fer el passat diumenge amb el GP8, en què Iván Penalva va proclamar-se campió de la competició.
Seguint la tònica habitual de les set curses anteriors, la xifra de participants va ser força positiva. Així ho explica Jordi Estrada, responsable del Kàrting Altafulla, qui ha destacat als micròfons d’aquesta casa la participació de 20 pilots, la qual cosa va obligar l’organització a dividir-los en dos grups. El guanyador del Grup A va ser Arturo López, mentre que el guanyador del Grup B va ser el debutant Sergi Magré.

A la classificació general, Iván Penalva va rectificar la primera posició per davant d’Alejandro Ávila i Xavier Tuset. Ambdós eren els favorits per intentar assaltar el liderat i la corona de campió, però finalment el títol va ser per Penalva. Jordi Estrada ha detallat el premi que s’endurà: una nit d’hotel per a dues persones en una habitació d’alta gamma per cortesia del patrocinador del Kàrting Altafulla, l’Altafulla Mar Hotel.

Jordi Estrada ha fet una valoració excel·lent d’aquesta cinquena edició del Campionat Amateur. “Sobretot pel tema de participació, que ha estat millor que cap altre any”, ha dit. La mitjana de participació ha estat entre els 20 i 39 pilots. Per tant, els organitzadors estan “molt contents de la participació i dels comentaris de la gent que va seguint tot el campionat”, ha sentenciat.

L’èxit de la cinquena edició del Campionat Amateur és una garantia perquè el Kàrting Altafulla ja comenci a pensar en la sisena edició del 2018.