20 de novembre del 2017
El CE Altafulla guanya la Joventut Bisbalenca per 4 a 2 i se situa a cinc punts de la promoció
L’equip de Luis Rosado va completar una primera part excel·lent i va sentenciar el partit en un segon temps on els visitants van ser millors
El CE Altafulla va sumar una nova victòria després de vèncer la Joventut Bisbalenca per 4 a 2 en el partit corresponent a la dotzena jornada del Grup 3 de Tercera Catalana. Els gols de Genís Cañas, Gerard Colomé, Adrià Asencio i Jesús Martín van servir per donar continuïtat als bons resultats de les darreres jornades i reafirmar el bon moment que travessa l’equip. Álex Cañas va debutar completant els 90 minuts.

El conjunt altafullenc va realitzar una primera part d’ensomni amb un joc vistós i atractiu que va fer les delícies del públic. El control del partit era absolutament seu, mentre que el rival defensava en bloc en el seu propi camp per intentar sorprendre al contraatac. L’Altafulla va crear molt de perill en l’àrea contrària. Sobretot per la banda dreta, on Adrià Asencio apareixia una vegada rere l’altra explotant el joc ràpid i combinatiu de Genís i Álex Cañas. En una d’aquestes jugades, el primer va entrar dins de l’àrea i va ser derrocat per un defensa visitant. L’àrbitre va assenyalar penal i Genís va convertir el seu novè gol del campionat.

El partit només tenia un dominador, i aquest vestia de groc-i-negre. Malgrat això, la Bisbalenca va aprofitar una errada d’Óscar Tomàs a la sortida d’un córner per fer el gol de l’empat. El porter no va ser capaç de blocar la pilota i Alejandro Álvarez va aprofitar l’acció per enviar la pilota al fons de la xarxa. El partit, però, va seguir el guió dels 34 minuts anteriors i l’Altafulla va continuar portant el pes del joc. Abans del descans, Gerard Colomé va marcar el 2 a 1 a la sortida d’un córner executat per Chus Martín.

A la represa, el conjunt de Luis Rosado va augmentar les diferències per mitjà d’Adrià Asencio. El lateral va aprofitar una assistència d’esperó de Daniel Serrano per fer el 3 a 1 al 56’. Poc després, Chus Martín va botar un servei de cantonada que Manolo Berges no va poder atrapar, provocant que un dels seus companys introduís la pilota en la seva pròpia porteria. Després del gol, el porter no va poder continuar i un jugador de camp va haver d’ocupar el seu lloc sota pals.

Incomprensiblement, l’Altafulla no va ser capaç de dominar el partit. Això va provocar que la Bisbalenca se sentís amb forces per poder retallar diferències. Ho va aconseguir a falta de vint minuts amb un gran gol de David López. El 4 a 2 va fer que els jugadors groc-i-negres perdessin completament el control del partit, mentre els del Baix Penedès somiaven amb poder treure un resultat positiu. Inclús el porter Manolo va tornar al camp per intentar ajudar al seu equip. Finalment, però, el marcador ja no va patir cap més canvi.

Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla, va parlar als micròfons d’aquesta casa per apropar-nos la seva lectura del partit. Va parlar que la victòria suposava “tres punts molt importants”, però es va mostrar disgustat “per la segona part de l’equip després de no estar a l’altura d’un primer temps molt bo”. En aquest sentit, va reconèixer que no va ser mèrit del rival sinó desmèrit dels seus jugadors.

El tècnic també va parlar dels pròxims rivals, davant els quals “no podem confiar-nos ni relaxar-nos en cap moment”, va dir. Ha destacat que si l’equip està al cent per cent és capaç de guanyar contra qualsevol equip. Per contra, en el moment que baixa la guàrdia pot perdre contra qualsevol rival.

D’altra banda, Rosado també va valorar el fitxatge d’Álex Cañas. Es va mostrar molt content per la seva incorporació perquè és un jugador del poble i amb molta experiència. Espera que faci millor els seus companys i porti l’equip “a la mentalitat guanyadora que ha faltat en moments puntuals” va sentenciar.

Amb la victòria, l’Altafulla arriba als 20 punts i es consolida en la setena posició. Finalitza la jornada a 5 punts de la segona plaça, que ocupa l’Arboç després de vèncer a la Riera. Aquest dimarts començarà a preparar la visita al camp del Llorenç, amb qui està empatat a punts.