Esports
Foto: Altafulla Ràdio
01 de desembre del 2017
Obertes les inscripcions de la 7a Marxa dels Castells del Baix Gaià
El 28 de gener, esport, lleure, i cultura es complementaran en un itinerari de 26km que uneix els castells d’Altafulla, Ferran, La Riera, El Catllar, i Tamarit
La Marxa dels Castells del Baix Gaià obre les inscripcions de la seva setena edició aquest divendres. L’organització posa a disposició de la ciutadania un total de 500 places per una de les cites més populars de la contrada, que enguany se celebrarà el proper 28 de gener.

Esport, lleure, i cultura es complementen en un itinerari de 26km que uneix els castells d’Altafulla, Ferran, La Riera, El Catllar, i Tamarit. Els participants tenen un marge de 7 hores per completar el recorregut, que pren com a eix vertebrador la llera del riu Gaià. La iniciativa culminarà, com és habitual, amb una calçotada pels participants.

Les inscripcions poden fer-se efectives de forma presencial a la Geladeria La Perla, i a internet a través del portal web www.athleticevents.net. El preu per participar-hi és de 22 euros.

L’organització, a càrrec de l’Ajuntament d’Altafulla, compta amb la col·laboració del grup
Atletes d’Altafulla, Altafulla Bloc, la Penya Ciclista Altafulla, Athletic Events, Tarragona 2018, i la Geladeria La Perla d’Altafulla.
Social
Et recomanem
Correfoc dels Diables Petits d'Altafulla
14 de juliol a les 20:30h. des del Pont de Mar
Amb la participació dels Diablons de la Dragonina de Constantí
Afterbeach Festival de Rumba d'Altafulla
14 de juliol de 19:00h. a 02:30h. al parc de Voramar
Organitza: Towtobe
Diada Castellera de les Cultures
15 de juliol a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: X. de Tgn, V. de Valls i C. d'Altafulla
Festa del Carme: processó i havaneres
16 de juliol a les 19:30h. davant del Club Marítim