Esports
Foto: CB Altafulla
01 de desembre del 2017
El CB Altafulla encara la penúltima jornada de la primera fase de competició
Els equips masculins faran d’amfitrions al Pavelló d’Altafulla, abans de la presentació oficial de tots els equips, a partir de les 14h
El CB Altafulla afronta aquest cap de setmana la penúltima jornada de la primera fase de la competició. Les diferents categories es juguen classificar-se en un segon grup de més o menys nivell. Tot dependrà de la seva posició final en aquesta primera meitat de la temporada.

En aquesta ocasió, els tres equips masculins jugaran a casa, mentre que els quatre conjunts femenins ho faran a domicili. Tots els partits es disputaran durant la jornada de dissabte.

Pel que fa els equips que juguen com a local, l’Infantil serà el primer a obrir foc. Ho farà dissabte a dos quarts de 10 del matí contra el Bàsquet Teresianes. Tot seguit, serà el torn del Pre-Infantil. L’equip dirigit per Sergio Lou afronta el derbi del Baix Gaià contra el Torredembarra BC. En darrera instància, el Cadet s’enfrontarà a l’AB La Salle de Tarragona.

Després d’aquest últim partit es realitzarà la presentació de tots els equips de l’entitat. L’acte començarà a les 2 del migdia.

Per la seva banda, l’Infantil Femení serà el primer dels representants que s’enfrontaran lluny de casa. A dos quarts de 10 del matí jugarà a la pista del Bàsquet Teresianes 2003. A les 11, el Cadet Femení s’enfrontarà a l’AB La Salle Tarragona. Més tard, el Mini Femení visitarà a l’Escola Bàsquet Vila-Seca, a dos quarts d’1 del migdia. El Junior Femení jugarà a un quart de 7 de la tarda a casa del Casfincas Cunit.
Social
Et recomanem
Concert de la jazzorquestra de l'IES Altafulla
16 de desembre a les 18:00h. a l'institut
La recaptació anirà destinada a La Marató de TV3
Concert d'Altafujazz amb "Víctor Correa Vocal Quartet"
16 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Concert de nadales i visita a l'exposició de pessebres
17 de desembre a les 12:30h. a la plaça de l'Església
A càrrec de la Coral Nous Rebrots
Representació de l'obra "Pla de xoc"
17 de desembre a les 20:00h. a La Violeta
Organitza: Treateràpia