04 de desembre del 2017
El CE Altafulla perd la seva imbatibilitat com a local davant el Sant Jaume
El conjunt de Luis Rosado realitza el pitjor partit de la temporada a l’Estadi Joan Pijuan i encadena per primera vegada dues derrotes consecutives
El CE Altafulla ha perdut contra la JE Sant Jaume en el pitjor partit que ha fet a casa en tota la temporada. El duel, corresponent a la 14a jornada de lliga del Grup 3 de Tercera Catalana, ha estat una continuació del partit que va realitzar set dies abans al camp del Llorenç. Sobretot en la primera part, on els groc-i-negre han realitzat una actuació molt fluixa en comparació als sis partits anteriors que havien jugat a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.

L’equip visitant ha demostrat que sabia com aturar el poder ofensiu de l’Altafulla, sobretot les accions per banda d’Adrià Asencio, Chus Martin, Tomàs Anguita i Robert Cuñat. Els seus interiors han ajudat en tot moment als laterals per contrarestar les possibilitats del rival. També han tapat molt bé la zona central per impedir que Genís i Álex Cañas es moguessin amb llibertat. En atac, han estat capaços de castigar la línia defensiva per mitjà del joc directe en busca dels dos davanters. Un d’ells, Jordi Morilla, ha estat l’autor del 0 a 1 al minut 22 amb un xut des de la frontal de l’àrea.

Després del descans, s’esperava que l’Altafulla capgirés la situació i mostrés la seva millor versió. En els primers minuts semblava que havia donat un pas endavant, però el rival ha demostrat ràpidament que el guió del partit seguia sent el mateix. Just quan Luis Rosado anava a introduir un doble canvi, Marc Batet ha castigat una pèrdua de pilota al centre del camp per marcar el 0 a 2.

Amb l’entrada de Pol Inglès i Antonio Montserrat, l’equip ha començat a despertar i ha creat perill sobre la porteria de Carles Roses. La manca d’encert, però, ha impedit aprofitar tres ocasions molt clares. Finalment, Tomàs Anguita ha estat capaç d’enviar la pilota al fons de la xarxa en una acció a pilota aturada al 76’. L’1 a 2 ha permès els groc-i-negre somiar amb la possibilitat de sumar un resultat positiu, però Pol Muriana ha acabat amb les seves esperances amb un gran gol que ha suposat l’1 a 3 definitiu.

Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que l’equip no ha estat a l’alçada del partit pel que fa la intensitat, les ganes i l’ambició. També ha parlat de la facilitat amb la qual rep gols per errors individuals.

Aquesta setmana, l’equip descansarà perquè la pròxima jornada no es disputarà fins d’aquí quinze dies. Per això, el tècnic ha dit que el millor que pot fer l’equip és “oblidar-nos del futbol durant una setmana i venir amb les piles carregades”.

El següent rival de l’Altafulla serà la UD San Salvador en el partit que es disputarà el pròxim dissabte 16 de desembre. Abans, però, l’equip afrontarà el Trofeu Joan Pijuan contra el FC Tàrraco aquest dimecres a dos quarts de 7 de la tarda.