Esports
Foto: Altafulla Ràdio
05 de desembre del 2017
El Mini-Femení de 6è salva l’honor del CB Altafulla
La victòria contra l’Escola Bàsquet Vila-seca és l’únic resultat positiu d’un cap de setmana marcat per la presentació dels equips de l’entitat
El CB Altafulla no ha tingut un bon cap de setmana pel que fa els equips que juguen en competicions federades. Dels set partits que protagonitzava en la penúltima jornada de la primera fase de competició, només han aconseguit una victòria. El Mini-Femení de 6è, que jugava a la pista de l’Escola Bàsquet Vila-seca, s’ha imposat per 5 a 55.

En les altres categories, els tres representants de la modalitat masculina han jugat sobre el parquet del Pavelló d’Altafulla. El Pre-Infantil ha perdut per 53 a 67 en el derbi del Baix Gaià contra el Torredembarra Bàsquet. L’Infantil ha fet el mateix per un resultat molt ajustat de 38 a 39 contra el Bàsquet Teresianes. Mentre que el Cadet ha caigut amb més diferència davant La Salle Tarragona, per 27 a 64.

Per la seva part, els altres tres representants de la modalitat femenina han jugat a domicili. L’Infantil ha perdut a la pista del Bàsquet Teresianes per 36 a 29. El Cadet també ha caigut, en el seu cas al camp de l’AB La Salle Tarragona per un resultat més contundent de 91 a 27. D’altra banda, el Júnior ha perdut a la pista del Casfincas Cunit per 59 a 41.

Se’ns dubte, aquests no han estat els millors resultats possibles per acompanyar a la presentació oficial de tots els equips que formen l’entitat. Prop de 120 infants s’han vestit de curt en l’acte que ha tingut lloc aquest dissabte al migdia al Pavelló d’Altafulla.

Jaume Sánchez, regidor d’Esports a l’Ajuntament d’Altafulla, ha reconegut que la jornada ha estat un èxit de participació. També ha dit que “fa molt de goig veure tants nens i nenes que practiquen aquest esport”. En aquest sentit ha destacat que no només són nens i nenes del poble, sinó també dels municipis del voltant.

Per la seva part, Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla, ha destacat l’alegria de la canalla i ha explicat que la presentació ha estat tot un èxit malgrat haver-se celebrat al migdia.

Ara l’entitat se centrarà en finalitzar la primera fase de competició per encarar de la millor manera possible la segona part, que començarà a partir del gener.
Jaume Sànchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla