Esports
Foto: Altafulla Bloc
07 de desembre del 2017
Últimes places disponibles per participar a la 7a Marxa dels Castells del Baix Gaià
Les inscripcions es van obrir l’1 de desembre, i des de l’organització preveuen que el total de 500 places disponibles s’esgoti aquest cap de setmana
La 7a Marxa dels Castells del Baix Gaià ha exhaurit pràcticament les seves places en només una setmana. Les inscripcions es van obrir l’1 de desembre, i des de l’organització preveuen que el total de 500 places disponibles s’esgoti aquest cap de setmana.

Aquelles persones que encara no s’hi hagin apuntat i hi estiguin interessades poden fer-ho de manera presencial a la Gelateria La Perla d’Altafulla i a la botiga d’Athletic Events, al número 5 del carrer Francesc Macià de Tarragona, o per internet al portal web www.athleticevents.net. El preu per participar-hi és de 22 euros.

Enguany la cita se celebrarà el proper diumenge 28 de gener a partir de dos quarts de 9 del matí. Els participants disposaran d’un marge de 7 hores per completar el recorregut, que culminarà amb una calçotada popular per recuperar forces.

La prova, de caràcter no competitiu, uneix els Castells de Ferran, La Riera (Castellot), El Catllar, Tamarit i Altafulla, tenint com a eix vertebrador la llera del Riu Gaià. 26 quilòmetres de natura, cultura i esport que s’han convertit en un recorregut ineludible a l’agenda dels corredors del territori.

L’organització va càrrec de l’Ajuntament d’Altafulla, i compta amb la col•laboració del grup Atletes d’Altafulla, Altafulla Bloc, la Penya Ciclista Altafulla, Athletic Events, Tarragona 2018, i la Geladeria La Perla d’Altafulla.
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
28 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:30h. a 19:30h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla