Esports
Foto: Altafulla Bloc
07 de desembre del 2017
Últimes places disponibles per participar a la 7a Marxa dels Castells del Baix Gaià
Les inscripcions es van obrir l’1 de desembre, i des de l’organització preveuen que el total de 500 places disponibles s’esgoti aquest cap de setmana
La 7a Marxa dels Castells del Baix Gaià ha exhaurit pràcticament les seves places en només una setmana. Les inscripcions es van obrir l’1 de desembre, i des de l’organització preveuen que el total de 500 places disponibles s’esgoti aquest cap de setmana.

Aquelles persones que encara no s’hi hagin apuntat i hi estiguin interessades poden fer-ho de manera presencial a la Gelateria La Perla d’Altafulla i a la botiga d’Athletic Events, al número 5 del carrer Francesc Macià de Tarragona, o per internet al portal web www.athleticevents.net. El preu per participar-hi és de 22 euros.

Enguany la cita se celebrarà el proper diumenge 28 de gener a partir de dos quarts de 9 del matí. Els participants disposaran d’un marge de 7 hores per completar el recorregut, que culminarà amb una calçotada popular per recuperar forces.

La prova, de caràcter no competitiu, uneix els Castells de Ferran, La Riera (Castellot), El Catllar, Tamarit i Altafulla, tenint com a eix vertebrador la llera del Riu Gaià. 26 quilòmetres de natura, cultura i esport que s’han convertit en un recorregut ineludible a l’agenda dels corredors del territori.

L’organització va càrrec de l’Ajuntament d’Altafulla, i compta amb la col•laboració del grup Atletes d’Altafulla, Altafulla Bloc, la Penya Ciclista Altafulla, Athletic Events, Tarragona 2018, i la Geladeria La Perla d’Altafulla.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula “Rara”
23 de març a les 20:30h. al casal La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
IV Pleamar Vintage Market
31 de març i 1 d'abril al parc de Voramar
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Exposició "Els monuments de Tàrraco Patrimoni de la Humanitat"
Fins el 8 d'abril al vestíbul del casal La Violeta
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de Rusó Sala i Sakapatú
8 d'abril a les 19:00h. al Casal La Violeta
Organitza: Festival Barnasants i Ajuntament d'Altafulla