Esports
Foto: Altafulla Bloc
07 de desembre del 2017
Últimes places disponibles per participar a la 7a Marxa dels Castells del Baix Gaià
Les inscripcions es van obrir l’1 de desembre, i des de l’organització preveuen que el total de 500 places disponibles s’esgoti aquest cap de setmana
La 7a Marxa dels Castells del Baix Gaià ha exhaurit pràcticament les seves places en només una setmana. Les inscripcions es van obrir l’1 de desembre, i des de l’organització preveuen que el total de 500 places disponibles s’esgoti aquest cap de setmana.

Aquelles persones que encara no s’hi hagin apuntat i hi estiguin interessades poden fer-ho de manera presencial a la Gelateria La Perla d’Altafulla i a la botiga d’Athletic Events, al número 5 del carrer Francesc Macià de Tarragona, o per internet al portal web www.athleticevents.net. El preu per participar-hi és de 22 euros.

Enguany la cita se celebrarà el proper diumenge 28 de gener a partir de dos quarts de 9 del matí. Els participants disposaran d’un marge de 7 hores per completar el recorregut, que culminarà amb una calçotada popular per recuperar forces.

La prova, de caràcter no competitiu, uneix els Castells de Ferran, La Riera (Castellot), El Catllar, Tamarit i Altafulla, tenint com a eix vertebrador la llera del Riu Gaià. 26 quilòmetres de natura, cultura i esport que s’han convertit en un recorregut ineludible a l’agenda dels corredors del territori.

L’organització va càrrec de l’Ajuntament d’Altafulla, i compta amb la col•laboració del grup Atletes d’Altafulla, Altafulla Bloc, la Penya Ciclista Altafulla, Athletic Events, Tarragona 2018, i la Geladeria La Perla d’Altafulla.
Social
Et recomanem
Correfoc dels Diables Petits d'Altafulla
14 de juliol a les 20:30h. des del Pont de Mar
Amb la participació dels Diablons de la Dragonina de Constantí
Afterbeach Festival de Rumba d'Altafulla
14 de juliol de 19:00h. a 02:30h. al parc de Voramar
Organitza: Towtobe
Diada Castellera de les Cultures
15 de juliol a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: X. de Tgn, V. de Valls i C. d'Altafulla
Festa del Carme: processó i havaneres
16 de juliol a les 19:30h. davant del Club Marítim