Esports
Foto: Tarragona 2018
10 de gener del 2018
La borsa de voluntariat de Tarragona 2018 es tanca el 22 de gener
Tot i que la base de dades de l’Ajuntament d’Altafulla disposa de més de 200 persones inscrites, en el cas dels Jocs, el nombre de voluntaris provinents del municipi ascendeix a les prop de 130
La borsa de voluntariat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 tancarà inscripcions el proper 22 de gener. Una de les peces fonamentals de la gran cita esportiva per tal que esdevingui un èxit tant organitzatiu com a nivell de participació. Esdevé, a més, un dels grans llegats per la ciutat i els municipis que en formen part. Aquest és un dels aspectes clau pel director de la prova de triatló d’Altafulla, Guillermo Alonso, qui es mostra “molt orgullós de l’esforç col·lectiu de la ciutadania que ens ha permès estar preparats per acollir un esdeveniment esportiu d’aquests característiques”. “Un llegat –afegeix- que servirà en un futur per encarar qualsevol esdeveniment que es pugui organitzar al municipi”.

Tot i que la base de dades de l’Ajuntament d’Altafulla disposa de més de 200 persones inscrites, en el cas de la borsa dels Jocs, el nombre de voluntaris provinents del municipi ascendeix a les prop de 130 persones.

Tenir motivació i creure en el projecte és el principal requisit per ser voluntari. Tothom és benvingut a formar part dels Jocs Mediterranis 2018, sense tenir en compte els estudis, la procedència o l’experiència. Per prendre-hi part, únicament cal ser major de 16 anys.

Les persones interessades en participar-hi i que encara no s’hi hagin apuntat, poden fer-ho fins el dia 22 al portal web www.voluntaris2018.cat.

Els voluntaris reben una formació en diferents àmbits, adquireixen experiència en primera persona en un esdeveniment internacional d’alt nivell, coneixen gent, treballen en equip i fomenten un esperit d’implicació amb l’esport i el territori que, del 22 de juny a l’1 de juliol, els permetrà passar a formar part de la història.
Guillermo Alonso, director de la prova de triatló
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla