Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
11 de gener del 2018
El Nàstic s’apropa als 8.000 socis després dels dos primers dies de campanya referents a la recollida dels abonaments gratuïts
Els tres fitxatges del mercat d’hivern seran presentats aquest dijous a la Casa Joan Miret de Tarragona mentre l’arribada d’Álvaro Vázquez està pràcticament encarrilada
El Nàstic segueix augmentant la seva massa social. En els últims dos dies ha vist com 828 persones s’han donat d’alta. Els carnets de franc que regala el club a cada soci que ha assistit a tots els partits de la primera volta i la reducció del cost dels abonaments han estat els principals motius.

Per tant, el club supera la xifra dels 7.500 socis. Cal recordar que 1.892 abonats tenen dret a retirar un segon abonament gratuït. Això fa pensar que es pot arribar amb certa facilitat als 8.000 socis.

En matèria de fitxatges, el club presentarà les tres noves incorporacions aquest dijous a dos quarts de 6 de la tarda a la Casa Joan Miret, a la Rambla Nova de Tarragona. Tots els aficionats que assisteixin podran fotografiar-se amb Javier Matilla, César Arzo i Javi Márquez.

D'altra banda, el club està molt a prop de tancar la incorporació d’Álvaro Vázquez. L’acord entre l'entitat grana i el jugador és total, com apunta Ràdio Ciutat de Tarragona, tot i que les pretensions de l’Espanyol podrien allarg l’operació uns dies més. En l’apartat de baixes, Carlos Blanco té un peu i mig al filial del Betis mentre que la sortida de Sandro Toscano rumb al Badalona s’ha trencat definitivament. Per tant, el migcampista continuarà entrenant-se sota les ordres de Rodri mentre s’aclareix el seu futur.
Social
Et recomanem
Celebració de la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis
23 de juny durant tot el matí a Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant el castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XVIII Nit de Bruixes
29 i 30 de juny a la tarda pels carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de final de curs de Gaià Gospel
30 de juny a les 20:00h. al bar-restaurant Faristol
Organitza: Gaià Gospel