16 de gener del 2018
Titus Güell es proclama campió de la Lliga Tretzeesports Comarques de Tarragona en la modalitat Màster M8
El passat 31 de desembre, va culminar una brillant temporada a Reus, on també va assolir la cinquena plaça en la categoria absoluta
Els Atletes d’Altafulla tornen a estar d’enhorabona. Una de les seves darreres incorporacions, l’inesgotable Titus Güell, ha sumat un nou títol al seu palmarès.

Després de proclamar-se campió de la Lliga Trail TgnNord en la categoria Màster Plus, i una excel·lent 12a posició en la classificació absoluta; la seva fita passa ara per la Lliga Tretzeesports Comarques de Tarragona.

El passat 31 de desembre, va culminar una brillant temporada a Reus amb la consecució del títol en la modalitat Màster M8, i la cinquena plaça en la categoria absoluta.

La Lliga Tretzeesports Comarques de Tarragona va donar el tret de sortida el 22 de gener a les Borges del Camp, i ha fet parada a diferents municipis com ara L’Arboç, Santa Coloma de Queralt, Arbolí, La Canonja, L’Hospitalet de l’Infant, El Vendrell, o Castellvell, entre d’altres.

Hi han pres part un total de 2.700 corredors, una cinquantena dels quals de la seva categoria.

La seva entrega i el seu compromís l’han tornat a situar entre els millors amb un total de 865.549 punts.