29 de gener del 2018
El CFS Altafulla cau golejat contra el Ripollet i perd l’oportunitat d’apropar-se a la part alta
Les noies de José Valero van anar a remolc durant tot el partit i no van poder contrarestar la superioritat del que és el nou líder de la categoria
El CFS Altafulla va caure contra el Ripollet i no va ser capaç d’encadenar la tercera victòria consecutiva. Davant, però, tenia al que ara és el nou líder de la competició. Per tant, el repte no era gens fàcil d’assolir.

Com és habitual, els primers minuts van ser frenètics. En tres minuts, les visitants ja guanyaven 0 a 2, tot i que Marina Sarrià va replicar amb el primer gol de les altafullenques. Carlota Molhoek va tornar a augmentar la diferència en dos gols. Llavors, la mateixa Marina Sarrià va fer el 2 a 3.

Les opcions de les noies de José Valero, però, van diluir-se en un minut. Rocío Maria Serrano i Ester Gimeno van marcar dos gols pràcticament seguits que van posar el partit molt costa amunt. En l’inici del segon temps, la mateixa Serrano va fer el sisè, mentre que Meritxell Meroño va marcar-se en pròpia porteria el 2 a 7 definitiu.

La derrota deixa al CFS Altafulla en el 8è esgraó de la classificació amb 17 punts. En el següent compromís rebran el Futbol Aliança Mataró per iniciar la segona volta de la competició. El partit es disputarà el pròxim dissabte a les 8 de la tarda al Pavelló Municipal d’Altafulla.