09 de febrer del 2015
Contundent victòria del Nàstic per 0 a 3 al camp de l’Hèrcules
La nota negativa del partit ha estat la lesió de Sergio Rodríguez, que ha debutat de titular i al minut 27 ha hagut de ser substituït
Exhibició de futbol del Nàstic al camp de l’Hèrcules. El 0 a 3 del marcador és el fidel reflex de l’efectivitat, l’inesgotable treball defensiu, el control del partit i la gestió dels minuts. Vicente Moreno sabia que havia de fer al Rico Pérez i ha sorprès d’entrada amb l’alineació: un nouvingut titular, Sergio Rodríguez, i canvis de posicions defensives per sorprendre a un Hèrcules que no ha donat sensació de perill, tot i tenir la pilota en algunes fases del partit.
Marcos amb dos gols, ja en porta sis, i Rayco fent el seu vuitè en el 0 a 3 han donat tres punts que ratifiquen la condició de líder. 4 punts sobre el Lleida i 6 sobre l’Huracán; dos conjunts que encara han de passar pel Nou Estadi.
El tècnic ha fet referència a un equip molt sòlid en què les baixes no s’han notat.

La nota negativa del partit ha estat la lesió de Sergio Rodríguez, el jugador cedit pel Betis que ha debutat de titular i al minut 27 ha hagut de ser substituït. Durant les properes hores li faran diferents proves per confirmar l’abast de la lesió.

El Nàstic té ara el repte de guanyar a casa on els resultats no són tan bons com els de visitant. Diumenge vinent a les 12 del migdia rebrà el València Mestalla.