Esports
Foto: CE Altafulla
09 de febrer del 2018
Jornada de descans al futbol territorial per Carnaval
L’entrenador del primer equip del CE Altafulla, Luis Rosado, espera que serveixi per recuperar forces i començar una bona segona volta
Ja fa temporades que el futbol territorial descansa per les festes de Carnestoltes. Molts dels jugadors ho aprofiten per descansar i també gaudir del Carnaval en els seus respectius municipis, ja que ells són partícips actius d’aquestes festes en diferents carrosses i comparses. El CE Altafulla tampoc ha oblidat aquests dies de gresca i aquesta setmana ha dut entrenaments singulars, especialment amb el futbol base on el seu planter ha entrenat disfressat.

Per la seva banda, l’entrenador del primer equip, Luis Rosado, ha parlat també d’aquesta jornada de descans. Creu que ha de servir perquè els jugadors es relaxin i gaudeixen d’aquesta celebració, i al mateix temps, per recuperar forces i començar amb bones sensacions la segona volta. Les mateixes sensacions que va tenir el tècnic després del partit contra el CE El Catllar que, tot i la derrota, es va mostrat molt satisfet per la feina ben feta pels seus jugadors. Rosado espera que sigui el punt d’inflexió per recuperar un model de joc que exploti al màxim el seu potencial ofensiu, i que vagin desapareixent les errades defensives que els ha portat més d’un ensurt en aquesta primera volta.

El següent compromís del conjunt altafullenc serà el pròxim dissabte 17 de gener al camp de la UE Tancat, després de l’aturada de Carnaval.
Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla
Social
Et recomanem
31è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 29 d'agost a la plaça de l'Església d'Altafulla
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada dilluns i dijous a les 19:00h. des de davant el Castell
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme - 977 651 426
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Obert els dissabtes, de 18 a 20h; i els diumenges, d’11 a 13:30h
Xarxa de voluntariat i Ajuntament d'Altafulla
21a Fira d'Artesans d'Altafulla
Dies 16, 17, 18 i 19 d'agost, a la zona de les Eres
Organitza Col·lectiu d'Artesans i col·labora Ajuntament