Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
09 de febrer del 2018
El Nàstic de Tarragona torna aquest diumenge al camp on va començar la remuntada cap a la permanència, Albacete
Serà diumenge a les 12 quan Nano Rivas afronti el seu primer desplaçament com a màxim responsable de la banqueta
El debutant Borja Viguera va ser qui va marcar l’inici de la remuntada del Nàstic de Tarragona de cara a la permanència a la 2a A la temporada 2010-2011 a Albacete, precisament el camp que visita el conjunt tarragoní aquest diumenge. Ell va executar amb èxit el paper que ara ha de jugar
Álvaro Vázquez i la resta de fitxatges del mercat de l'hivern.

La plantilla entrenada llavors per Joan Carles Oliva va reforçar-se amb altres futbolistes contrastats com Felipe Sanchón i Álex Bergantiños. Suficient per patir només dues derrotes en els deu partits disputats des de la visita al Carlos Belmonte.

Gràcies a aquella victòria, el rumb del Nàstic va redirigir-se per salvar la categoria, justament contra el mateix Albacete. En la penúltima jornada, el Nou Estadi va vestir-se de gala per guanyar de nou el conjunt manxec i per garantir la permanència al futbol professional.

Serà diumenge a les 12h quan Nano Rivas afronti el seu primer desplaçament com a màxim responsable de la banqueta. I serà el primer duel directe consecutiu contra rivals de la part baixa. A continuació el Saragossa passarà pel Nou Estadi i els tarragonins visitaran el camp del filial del Barça. Tres punts separen tots aquests clubs a la classificació. Així ho ha recordat Fali, jugador del Nàstic de Tarragona.

Els dubtes d’aquesta setmana per al Nàstic són Uche i Sergio Tejera, que han entrenat amb normalitat durant tota la setmana, tot i que serà difícil que entrin en la convocatòria. Matilla i Barreiro no han entrenat amb regularitat i Djetei segueix amb el seu procés de recuperació.
Fali, migcampista del Nàstic de Tarragona
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Medidas extremas"
25 de maig a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Diada del Club Bàsquet Altafulla
26 de maig a partir de les 09:00h. al pavelló poliesportiu
Organitza: CBA
Mercat Agroecològic
26 de maig a partir de les 10:00h. a l'Hort de la Sínia
Organitza: Hort de la Sínia
Exposició 'Parelles artístiques 2018'
31 de maig a les 16:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Associació Ment i Salut La Muralla