Esports
Foto: www.trialsport.es
12 de febrer del 2018
Les Eres i el Parc del Comunidor d’Altafulla repetiran com a escenari de la Copa Catalana de Trial
Zones naturals amb pendents de terra i roca allisada, combinades amb zones artificials de troncs i pedres tornaran a fer les delícies dels pilots el proper 8 d’abril
Les Eres i el Parc del Comunidor d’Altafulla repetiran com a escenari de la Copa Catalana de Trial el proper 8 d’abril. Aquest excel•lent marc, així com les diferents zones que s’hi van instal·lar, esdevenen el principal atractiu de la prova. Zones naturals amb pendents de terra i roca allisada, combinades amb zones artificials de troncs i pedres que, de ben segur, tornaran a fer les delícies dels pilots.

Després de diversos anys esdevenint un dels escenaris de la Copa Tarragona, el municipi es va estrenar l’any passat com a seu de la segona prova de la competició catalana. Enguany, la Federació ha tornat a proposar la vila del Baix Gaià per dur-hi a terme una de les competicions, de nou de la mà del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra. El seu responsable, Àngel Batlle, espera repetir l’èxit de l’edició anterior, quan hi van prendre part 160 pilots de Catalunya, Espanya, i fins i tot d’àmbit internacional.

La competició adoptarà el mateix format que l’any passat, quatre proves repartides entre els mesos de març i setembre. Més enllà d’Altafulla, també farà parada a Barcelona, el 4 de març; a Girona, el 9 de juny; i a Matadepera, el 16 de setembre.

A Altafulla, l’organització comptarà amb la col·laboració de la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament.
Àngel Batlle, president del Club Biketrial Costa Daurada
Social
Et recomanem
Correfoc dels Diables Petits d'Altafulla
14 de juliol a les 20:30h. des del Pont de Mar
Amb la participació dels Diablons de la Dragonina de Constantí
Afterbeach Festival de Rumba d'Altafulla
14 de juliol de 19:00h. a 02:30h. al parc de Voramar
Organitza: Towtobe
Diada Castellera de les Cultures
15 de juliol a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: X. de Tgn, V. de Valls i C. d'Altafulla
Festa del Carme: processó i havaneres
16 de juliol a les 19:30h. davant del Club Marítim