Esports
Foto: www.trialsport.es
12 de febrer del 2018
Les Eres i el Parc del Comunidor d’Altafulla repetiran com a escenari de la Copa Catalana de Trial
Zones naturals amb pendents de terra i roca allisada, combinades amb zones artificials de troncs i pedres tornaran a fer les delícies dels pilots el proper 8 d’abril
Les Eres i el Parc del Comunidor d’Altafulla repetiran com a escenari de la Copa Catalana de Trial el proper 8 d’abril. Aquest excel•lent marc, així com les diferents zones que s’hi van instal·lar, esdevenen el principal atractiu de la prova. Zones naturals amb pendents de terra i roca allisada, combinades amb zones artificials de troncs i pedres que, de ben segur, tornaran a fer les delícies dels pilots.

Després de diversos anys esdevenint un dels escenaris de la Copa Tarragona, el municipi es va estrenar l’any passat com a seu de la segona prova de la competició catalana. Enguany, la Federació ha tornat a proposar la vila del Baix Gaià per dur-hi a terme una de les competicions, de nou de la mà del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra. El seu responsable, Àngel Batlle, espera repetir l’èxit de l’edició anterior, quan hi van prendre part 160 pilots de Catalunya, Espanya, i fins i tot d’àmbit internacional.

La competició adoptarà el mateix format que l’any passat, quatre proves repartides entre els mesos de març i setembre. Més enllà d’Altafulla, també farà parada a Barcelona, el 4 de març; a Girona, el 9 de juny; i a Matadepera, el 16 de setembre.

A Altafulla, l’organització comptarà amb la col·laboració de la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament.
Àngel Batlle, president del Club Biketrial Costa Daurada
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Tres anuncios en las afueras"
14 de desembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Propostes i iniciatives de les entitats locals
Consulta les activitats a altafulla.cat
Presentació dels equips del CE Altafulla
15 de desembre a les 16:00h. a l'Estadi Municipal
Organitza: Centre d'Esports Altafulla
Representació de l'obra "Toc toc"
15 de desembre a les 21:30h. a La Violeta
Entrades a l'Oficina de Turisme, altafulla.cat i Infotactile