Esports
Foto: Club Biketrial Costa Daurada
13 de febrer del 2018
Els pilots torrencs Adrià Mercadé i Marc Piquer, tercers al Campionat d’Espanya de Trial amb Moto
La seva participació ha estat possible gràcies a la col·laboració de Comprabici.com i Bauhaus, patrocinadors oficials del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra
El Campionat d’Espanya de Trial amb Moto ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana a Nucia. El Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra ha pres part en aquesta primera prova puntuable del campionat estatal, i ho ha fet amb dos èxits majúsculs: els podis d’Adrià Mercadé i Marc Piquer.

Mercadé ha assolit la tercera plaça en categoria Cadet, per darrera de Carlos Palma i Lluc Miquel; mentre que Piquer també ha aconseguit el bronze en categoria Juvenil B. L’or ha estat per Nil Riera, i la plata per Hugo Barrera.

La seva participació ha estat possible gràcies al patrocini de Comprabici.com i Bauhaus. Enguany, la col·laboració d’aquestes dues empreses ha permès a l’entitat torrenca crear un equip de competició per participar en campionats d’alt nivell com el d’aquest passat cap de setmana a Alacant. El president del club, Àngel Batlle, s’ha mostrat molt satisfet amb aquesta col·laboració.

Més d’un centenar de pilots han participat en aquesta primera prova del campionat espanyol que, en la modalitat absoluta, ha acollit grans noms com ara Toni Bou, Albert Cabestany, Adam Raga, Jeroni Fajardo o Jaime Busto.

Després de Nucia, el Campionat d’Espanya de Trial amb Moto farà parada a Guadalajara (15 d’abril), a Girona (6 de maig), a León (30 de juny i 1 de juliol), a Àvila (30 de setembre), a Madrid (21 d’octubre), i a Còrdova (18 de novembre).
Àngel Batlle, president del Club Biketrial Costa Daurada
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "La tortuga roja"
27 d'abril a les 20:30 a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
29 d'abril a les 11:00h. des del Club Marítim Altafulla
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Cursa 1r de Maig
1 de maig a partir de les 09:45h. des de l'Era del Senyor
Organitza: Atletes d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:30h. a 19:30h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla