Esports
Foto: Club Biketrial Costa Daurada
13 de febrer del 2018
Els pilots torrencs Adrià Mercadé i Marc Piquer, tercers al Campionat d’Espanya de Trial amb Moto
La seva participació ha estat possible gràcies a la col·laboració de Comprabici.com i Bauhaus, patrocinadors oficials del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra
El Campionat d’Espanya de Trial amb Moto ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana a Nucia. El Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra ha pres part en aquesta primera prova puntuable del campionat estatal, i ho ha fet amb dos èxits majúsculs: els podis d’Adrià Mercadé i Marc Piquer.

Mercadé ha assolit la tercera plaça en categoria Cadet, per darrera de Carlos Palma i Lluc Miquel; mentre que Piquer també ha aconseguit el bronze en categoria Juvenil B. L’or ha estat per Nil Riera, i la plata per Hugo Barrera.

La seva participació ha estat possible gràcies al patrocini de Comprabici.com i Bauhaus. Enguany, la col·laboració d’aquestes dues empreses ha permès a l’entitat torrenca crear un equip de competició per participar en campionats d’alt nivell com el d’aquest passat cap de setmana a Alacant. El president del club, Àngel Batlle, s’ha mostrat molt satisfet amb aquesta col·laboració.

Més d’un centenar de pilots han participat en aquesta primera prova del campionat espanyol que, en la modalitat absoluta, ha acollit grans noms com ara Toni Bou, Albert Cabestany, Adam Raga, Jeroni Fajardo o Jaime Busto.

Després de Nucia, el Campionat d’Espanya de Trial amb Moto farà parada a Guadalajara (15 d’abril), a Girona (6 de maig), a León (30 de juny i 1 de juliol), a Àvila (30 de setembre), a Madrid (21 d’octubre), i a Còrdova (18 de novembre).
Àngel Batlle, president del Club Biketrial Costa Daurada
Social
Et recomanem
Correfoc dels Diables Petits d'Altafulla
14 de juliol a les 20:30h. des del Pont de Mar
Amb la participació dels Diablons de la Dragonina de Constantí
Afterbeach Festival de Rumba d'Altafulla
14 de juliol de 19:00h. a 02:30h. al parc de Voramar
Organitza: Towtobe
Diada Castellera de les Cultures
15 de juliol a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: X. de Tgn, V. de Valls i C. d'Altafulla
Festa del Carme: processó i havaneres
16 de juliol a les 19:30h. davant del Club Marítim