Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
09 de març del 2018
El Nàstic necessita sumar una victòria aquest dissabte contra el Granada
Nano Rivas no podrà comptar amb els lesionats Djetei, Dumitru i Álvaro Vázquez, però sí que ho podrà fer amb Javi Márquez, que ja s’exercita amb el grup
El Nàstic visita aquest dissabte a partir de les 4 de la tarda l’estadi de Los Cármenes. Els tarragonins tornaran a posar a prova la seva efectivitat lluny del Nou Estadi, en aquesta ocasió davant del Granada, un dels millors locals de la categoria. Els andalusos només han perdut una vegada en el que portem de temporada a casa, on sumen 35 punts del total de 49 que han aconseguit.

Una situació que s’afegeix a la necessitat dels de Nano Rivas de sumar una victòria per no despenjar-se encara més de la classificació, i no portar al límit la urgència d’aconseguir un triomf contra el Córdoba la propera setmana a casa.

Cal sumar-hi, a més, les baixes per lesió de Djetei, Dumitru i Álvaro Vázquez, que encaren la recta final de la seva recuperació.

Amb qui sí podrà comptar el tècnic grana si no hi ha cap contratemps d’última hora és amb Javi Márquez, que ja s’entrena amb el grup.
Social
Et recomanem
Celebració de la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis
23 de juny durant tot el matí a Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant el castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XVIII Nit de Bruixes
29 i 30 de juny a la tarda pels carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de final de curs de Gaià Gospel
30 de juny a les 20:00h. al bar-restaurant Faristol
Organitza: Gaià Gospel