12 de març del 2018
La bipolaritat porta el CE Altafulla a una nova derrota contra l’Alcover per 1 a 2
L’equip de Luis Rosado torna a mostrar dues cares ben diferents davant el conjunt de l’Alt Camp i encadena cinc jornades sense guanyar
El CE Altafulla ha perdut contra l’Alcover en el partit corresponent a la 24a jornada del Grup 3 de Tercera Catalana. Ni l’empat al camp del Montblanc ni la bona primera part realitzada li ha servit per guanyar i posar punt i final a la pèssima dinàmica de l’últim mes de competició.

Luis Rosado ha tornat a modificar algunes peces de l’onze inicial. Marc Vidal ha tornat a l’eix de la defensa en detriment d’Albert Roca. Chus Martín ha ocupat el lateral esquerre, mentre que Jordi Velardiez ha format el centre del camp amb Eliseo Souto i Genís Cañas.

La predisposició de l’equip ha quedat ben clara en els primers minuts: assumir el control de la pilota i anar a per la porteria contrària. Genís Cañas ha estat pràcticament l’eix de totes les jugades d’atac, assumint el rol d’enllaç entre el centre del camp i la davantera. També realitzant molts canvis d’orientació per explotar els dos carrilers.

Malauradament, però, ni el bon nivell de Genís, ni les aparicions d’Adrià Asencio i Chus Martín, ni les accions de Tommy Anguita han estat suficients per marcar el primer gol. Per això s’ha arribat al descans amb empat a 0.

La bona primera part convidava a pensar en un segon acte amb el mateix guió: l’Altafulla portant el pes del partit i l’Alcover sortint al contraatac. No obstant això, el guió ha seguit els mateixos passos que l’anterior enfrontament contra el Pla de Santa Maria. Amb el pas dels minuts, la manca d’encert de cara a la porteria rival ha minvat el rendiment dels groc-i-negre. Per contra, els visitants han anat creixent fins que Ferran Roca ha marcat el 0 a 1 rematant una falta lateral.

El mateix Roca ha estat l’autor del 0 a 2 minuts més tard, culminant un contraatac de manual dirigit per Eduard Feliu. L’Altafulla, però, ha reaccionat ràpidament i ha retallat diferències per mitjà d’un remat de Genís Cañas a la sortida d’un córner executat pel seu germà Àlex. Poc després, però, Antonio Montserrat ha estat expulsat amb vermella directa. Això ha disminuït les opcions de, com a mínim, empatar el partit.

Finalment, l’Alcover ha defensat bé l’1 a 2 i s’ha emportat els 3 punts de l’Estadi Municipal Joan Pijuan. L’Altafulla suma ja tres derrotes consecutives a casa, on no guanya des del passat 16 de desembre. La derrota el relega a l’onzena posició amb 29 punts.

En el següent compromís visitarà el camp del CF Banyeres, un rival al qual només avantatja en 3 punts. El partit es jugarà el pròxim diumenge a dos quarts de 12 del migdia al Camp Municipal de Banyeres.