Esports
Foto: trialsport.es
13 de març del 2018
Tret de sortida a la Copa Catalana de Trial
La competició es va posar en marxa el 4 de març amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, i el proper 8 d’abril farà parada a Altafulla
El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona ha donat el tret de sortida a la Copa Catalana de Trial 2018. La cursa enceta la competició que el proper 8 d’abril tornarà a fer parada a Altafulla, i que enguany també es disputarà a Girona, el 9 de juny en el marc de la Sea Otter Europe, i a Matadepera el 16 de setembre.

La primera prova del campionat ha comptat amb la participació de l’equip Bauhaus i Comprabici.com del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, qui s’encarregarà d’organitzar i gestionar la prova altafullenca, amb la col·laboració de la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament.

Cal destacar la primera posició del pilot torrenc Adrià Mercadé, que s’ha imposat en la categoria R3, així com els registres aconseguits per Marc Llauradó, 23è en la mateixa categoria; Sergi Pàmies i Pau Biosca, 15è i 16è en la categoria R2; Yerai Méndez i David Romero, 9è i 10è en la categoria R1; i del president de l’entitat, Àngel Batlle, 24è en l’Elit Masculina.

La propera cita la tenen a Altafulla. L’any passat hi van prendre part més de 150 pilots provinents de Catalunya, València, Aragó, Madrid, el País Basc, Múrcia, i Navarra. Altres dels pilots destacats al municipi van ser l’equip suec de l’elit femenina internacional, i del top5 internacional.

La prova repetirà escenari al parc del Comunidor i a les Eres, davant del Castell, on s’instal·laran diversos circuits.
Social
Et recomanem
Altacústic, Festival de Música Independent d'Altafulla
Del 19 al 21 de Juliol, a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
Divendres 27 de juliol, a les 10h al Club Marítim Altafulla
Bases per participar al concurs a www.altafulla.cat
Cicle de teatre Escena Altafulla
Del 28 al 29 de juliol al Parc Voramar i a la Vil·la dels Munts
Consulta la programació i venda d'entrades a www.altafulla.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Tots els dilluns i els dijous a les 19h
Preu visita 4€. Reserves 977651426 (Oficina de Turisme)