19 de març del 2018
El CE Altafulla perd 4 a 3 contra el CF Banyeres i s’apropa a la part baixa de la classificació
L’equip de Luis Rosado remunta el gol inicial dels locals però deixa escapar dos marcadors a favor per acabar perdent en els últims minuts
El CE Altafulla ha perdut al camp del CF Banyeres en el partit corresponent a la 25a jornada del Grup 3 de Tercera Catalana. El duel contra el conjunt banyerenc era clau perquè fes un pas endavant i evités entrar en la lluita per la part baixa de la classificació. La falta d’encert de cara a porteria i la manca d’efectius a la banqueta, però, l’han condemnat.

Luis Rosado ha sortit amb un onze inicial condicionat per les baixes. La sanció d’Iván Castillo ha fet que Pol Navas hagi format l’eix de la defensa amb Gerard Colomé, mentre que Jordi Velardiez ha tornat a jugar al centre del camp al costat de Jonathan Fernández.

La primera part ha estat marcada pels errors defensius dels dos equips, la qual cosa ha permès veure fins a cinc gols. El primer l’ha marcat el Banyeres per mitjà d’Ian Hurtado en el minut 12. Poc després, Àlex Cañas ha empatat amb un gran gol des de fora de l’àrea en el 18.

El conjunt groc-i-negre ha capgirat el marcador amb un gol de Pol Inglès, que ha finalitzat una jugada d’estratègia procedent d’una falta lateral. En la jugada següent, però, els del Baix Penedès han aconseguit restaurar les taules. Adrià Edo ha fet una bona jugada personal per la banda dreta, ha conduït fins a la frontal i ha cedit la pilota a Bilal El Gzhaoui perquè fes el 2 a 2.

L’empat no ha impedit que l’Altafulla continués buscant la porteria contrària. Fruit d’això, Tommy Anguita ha aprofitat un error de la defensa local per marcar el 2 a 3 amb el qual s’ha arribat al descans. Només començar la segona part, però, Ian Hurtado ha tornat a igualar el partit amb el seu segon gol de la matinal.

A partir d’aquí, la intensitat del partit ha anat disminuint. Tot i això, els dos equips han tingut diverses ocasions per posar-se per davant. La més clara dels groc-i-negre l’ha protagonitzat Jordi Velardiez amb un remat que s’ha estavellat contra el porter Jordi Sánchez.
En la recta final, quan semblava que els dos equips s’haurien de conformar amb un punt, Iker Ordovàs ha finalitzat amb èxit un contraatac que li ha atorgat al Banyeres una victòria molt important per sortir de la part baixa.

Per contra, la derrota fa que l’equip de Luis Rosado entri de ple en la lluita per evitar l’antepenúltima posició. Acaba la jornada amb 29 punts, amb només un punt d’avantatge respecte la Joventut Bisbalenca i l’Alcover.

En el següent compromís, l’Altafulla iniciarà el tram més dur de la temporada en el qual s’enfrontarà a set dels primers nou classificats. Ho farà contra la UE Segur dissabte a dos quarts de 6 de la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.