26 de març del 2018
El CE Altafulla perd davant la UE Segur per 0 a 3 i segueix enfonsant-se a la classificació
Els groc-i-negre fan un bon partit, però la manca d’encert en les dues àrees els condemna a la tercera derrota consecutiva
El CE Altafulla ha perdut davant la UE Segur i ja encadena set jornades sense guanyar. En aquest període de gairebé dos mesos només ha aconseguit un punt de 21 possibles i la situació continua sent alarmant.

Ja sense Luis Rosado, l’equip no ha estat capaç de capgirar la situació. El fins ara segon entrenador, Jordi Araus, ha assumit la responsabilitat de dirigir la banqueta de forma provisional. L’onze inicial que ha escollit ha estat marcat per l’absència de Marc Vidal. En el seu lloc ha entrar Chus Martín, mentre que Antonio Montserrat ha jugat de migcampista dret.

L’inici del partit ha estat el pitjor dels possibles. El Segur només ha tardat deu minuts en fer el primer gol. Fran Marin, el seu màxim golejador, ha aprofitat una passada llarga des de la defensa per superar Óscar Tomàs i fer el 0 a 1. El porter altafullenc ha aturat el primer intent de l’atacant però no ha pogut fer res en el segon.

Els groc-i-negre no eren capaços de generar ocasions clares davant la porteria rival, excepte en diverses accions a pilota aturada de Tommy Anguita i Robert Cuñat. Malauradament, no han pogut materialitzar cap d’aquestes oportunitats i han marxat al descans per sota en el marcador.

L’inici de la segona meitat ha estat marcat per l’entrada de Marc Vidal en el lloc de Chus Martín. La seva presència ha permès a l’equip ser més profund i més directe quan arribava prop de l’àrea de Ferran Cepero. Les accions per banda s’han convertit en la millor carta per buscar el gol de l’empat, però cap dels atacants ha trobat l’encert d’altres dies.

El pas dels minuts i la incapacitat de fer l’1 a 1 han fet que la confiança dels altafullencs hagi començat a minvar. Per contra, el Segur ha aprofitat una de les primeres oportunitats que ha tingut en el segon temps per fer el segon. Jaime Díaz ha estat l’autor del 0 a 2 a la sortida d’un córner.

Corria el minut 72’ i l’Altafulla estava obligat a arriscar per intentar treure un resultat positiu. Això ho han aprofitat els visitants per fer el 0 a 3 en un contraatac en el qual Fran Marin ha estat el braç executor. Just després del tercer gol, Marc Vidal ha estat expulsat amb vermella directa. Per tant, no podà disputar el següent partit.

Jordi Araus, entrenador provisional del CE Altafulla, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que “el resultat és enganyós”. També ha fet referència a la dinàmica negativa en la qual es troba l’equip, tot i que ha elogiat l’actitud dels seus jugadors.

L’Altafulla no tornarà a la competició fins d’aquí quinze dies per visitar el camp de l’Arboç. Per llavors, s’espera que el club ja hagi anunciat el nom del nou entrenador que haurà de treballar per assegurar la continuïtat a la categoria.