26 de març del 2018
El CFS Altafulla guanya al Catgas Energia per 1 a 4 i se situa a un punt de la sisena posició
L’equip de José Valero encadena cinc jornades sense perdre i ratifica el seu bon estat de forma
El CFS Altafulla ha reprès la competició amb una gran victòria a la pista del Catgas Energia. L’aturada del passat cap de setmana no ha afectat a un equip que travessa pel millor moment de la temporada i que pretén aconseguir la millor posició classificatòria possible.

Les altafullenques han complert els pronòstics davant un rival que s’està jugant la permanència a la categoria. Per tant, el partit no ha estat tant fàcil com indica el marcador. De fet, s’han avançat en el marcador amb un gol en pròpia porteria de Silvia Martínez en el minut 4. En l’11, Alba Selma ha fet el gol de l’empat.

Les noies de José Valero han reaccionat perfectament a l’1 a 1 i només han tardat tres minuts en tornar a avançar-se per mitjà de Susana Mallén. Ja en la segona part, una dobleta de Marina Sarrià ha servit per encarrilar el partit amb l’1 a 4 definitiu.

La victòria, la segona consecutiva després d’haver guanyat al Salou, consolida al CFS Altafulla en la setena posició i se situa a només un punt de la Penya Esplugues. En el següent compromís rebrà la visita del FS Sabadell, penúltim classificat amb 11 punts. El partit es disputarà el pròxim dissabte 7 d’abril al Pavelló Municipal d’Altafulla.