13 de febrer del 2015
El CE Altafulla cau per 3 a 0 al camp del Bellvei en el partit aplaçat a causa del vent
El conjunt groc-i-negre descansa aquesta jornada. El proper rival serà al camp d’un dels líders de la categoria, el Llorenç
El primer equip del CE Altafulla no ha aconseguit trencar la mala ratxa que acumula en les darreres jornades lluny de casa. El conjunt de Jordi Castro ha caigut quest dijous al vespre al camp del Bellvei en el partit aplaçat a causa del vent. Els gols del rival han arribat als minuts 8, 29, i 89.

Una derrota que els situa en dotzena posició amb 26 punts.

Ara disposen d’una jornada de descans en motiu del Carnaval. La setmana vinent començaran a preparar el partit contra el Llorenç. Jugaran a domicili el dissabte a les 5 de la tarda.

Per la seva banda, l’equip femení rebrà a casa, el diumenge a les 5, el Bellvei.