Esports
Foto: CB Altafulla
13 d'abril del 2018
Duels directes pel Mini Femení de 6è i el Júnior Femení del CB Altafulla
El Pre-Infantil Masculí també serà protagonista d’una jornada amb cinc partits al Pavelló d’Altafulla
El CB Altafulla afronta un nou cap de setmana de competició amb diversos partits de màxima igualtat. El Mini Femení de 6è, quart classificat amb 16 punts, rep la visita d’un Bàsquet Sagrat Cor 05 que és tercer amb la mateixa xifra d’unitats. Per tant, les més joves dels representants federats tenen l’oportunitat de, com a mínim, escalar una posició a la taula. El partit es disputarà a les 11 del matí al Pavelló d’Altafulla.

Abans, a dos quarts de 10 del matí, el Júnior Femení també protagonitzarà un duel directe davant el CB Àguiles. En el seu cas, però, un duel directe per la part baixa de la classificació que li dóna l’oportunitat d’escalar fins a la setena posició.

Pel que fa als altres equips que jugaran de local, l’Infantil Masculí rebrà la visita del CB Tarragona a un quart d’11 del matí; el Cadet Femení entrarà en escena a les 11 per jugar davant el Bàsquet Teresianes; i l’Infantil Femení clourà la jornada davant el TGN Bàsquet a la 1 del migdia.

D’altra banda, el Pre-Infantil Masculí serà l’únic que jugarà a domicili. Ho farà a la pista del Bàsquet l’Arboç aquest dissabte a dos quarts d’1 del migdia. Els seus companys del Cadet eren l’altre equip que jugava lluny de casa, però van avançar el partit contra la Salle Ploms Reus per dimecres. El resultat final va ser de 59 a 21 a favor del conjunt del Baix Camp.
Social
Et recomanem
Fem cagar el tió a ritme de nadales
23 de desembre a les 12:00h. a la plaça del Pou
Amb la participació dels Gegants i Grallers d'Altafulla
Festa de cap d'any amb el grup Zapping Trio
31 de desembre a les 00.30h. a La Violeta
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
11è Primer Bany de l'Any
1 de gener a les 13:00h. davant del Pont de Mar
Organitza: Atletes d'Altafulla
Parc de Nadal
2, 3 i 4 de gener de 17:00h. a 20:00h. al Poliesportiu Municipal
Organitza: Ajuntament d'Altafulla