17 d'abril del 2018
L’Atlètic Roda de Barà fa un pas enrere en el seu camí per assolir la permanència al Grup 6 de Segona Catalana
El Torredembarra podria ser equip de Tercera Catalana la jornada vinent
L’Atlètic Roda de Barà va fer un pas enrere en el seu camí per assolir la permanència al Grup 6 de Segona Catalana. Els rodencs van caure per la mínima davant la Sènia i es queden a sis punts de la permanència, si tenim en compte les tres posicions de descens compensat.

La derrota va ser el més cruel possible, perquè els visitants van endur-se els tres punts del Baix Gaià amb un gol en el temps afegit d’Iván Capitan. Aquest gol fa que el Roda acabi la jornada 14è amb 30 punts, un per sobre de la Cava.

El conjunt del Deltebre precisament va imposar-se a l’altre representant territorial, la UD Torredembarra. Els caveros van aconseguir una golejada important per 8 gols a 4.
L’inici del partit va ser completament boig. Els aficionats que van donar-se cita al camp van presenciar fins a quatre gols en els primers deu minuts. En el minut 3, els locals ja guanyaven 2 a 0 amb els gols de Roger Santaella i Sani Bello. La resposta del Torre va produir-se cinc minuts després per mitjà de Carlos García. La seva alegria, però, va durar ben poc perquè dos minuts després, la Cava va tornar a colpejar amb la diana de Ferran Roig.

Víctor Barragan i el mateix Ferran Roig van ampliar la diferència amb el quart i el cinquè gol dels locals. Abans del descans, els torrencs van reduir distància per mitjà de Adriano Cardozo.
En el segon temps, més del mateix. Al 6 a 2 de Josep Maria Monfort va respondre Xavier Fernández amb el 6 a 3. Guillem Casanova i Ferran Roig van ampliar la diferència en dos gols més, però Harold Rodríguez va maquillar el marcador amb el quart gol dels visitants.

Depenent dels resultats, el Torredembarra podria ser equip de Tercera Catalana la jornada vinent. El seu rival serà l’Ulldecona en un partit que es jugarà el pròxim diumenge a les 5 de la tarda.
Per la seva part, el Roda de Barà jugarà una nova final per la permanència al camp del Batea. El partit es disputarà el mateix diumenge a partir de dos quarts de 6 de la tarda a la Terra Alta.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats