17 d'abril del 2018
El Catllar dóna un pas més cap al títol després de golejar al Pla de Santa Maria
Per la seva part, la Riera va empatar davant el Segur en un partit que es va resoldre d’una forma ben curiosa en el temps afegit
En el Grup 3 de Tercera Catalana, el Catllar va donar un pas més cap al títol després de golejar al Pla de Santa Maria. Com és habitual en aquest tipus de partits, el xoc va quedar sentenciat en la primera part.

Gerard Infante va ser l’encarregat d’obrir el camí de la victòria passats els primers vint minuts. Abans de la mitja hora de joc, Thibaud Arvenne va fer el 0 a 2. Més tard, en el 34’ i 38’, Alexandru Ionita i el mateix Infante van encarrilar el partit situant el 0 a 4 amb el qual es va arribar al descans.

En el segon temps, els catllarencs van completar la golejada en quatre minuts màgics. Entre el 69’ i el 73’, Daniel Serrano, Luis Garcia i Adrián Padillo, van superar el veterà Mohamed El Haloui. El Catllar afrontarà el primer matach ball per ser campió en el següent compromís. No ho tindrà fàcil, doncs haurà de puntuar al camp del segon classificat, el Montblanc. La cita serà dissabte a les 4 al Camp de Futbol Josep Gomis.

Per la seva part, la Riera va empatar davant el Segur en un partit que es va resoldre d’una forma ben curiosa en el temps afegit. Sense cap més jugador de camp a la, el tècnic del Segur, Emiliano Nan, va haver d’utilitzar el porter suplent Fernando Miguel Cepero. L’aposta no li va poder sortir millor, ja que va ser l’autor del 3 a 3 definitiu.

Anteriorment, la Riera havia desaprofitat un avantatge de 2 a 0 després que Pol Arauz firmés amb un gol en el 21’ i un altre en el 30’. Abans del descans, Franco David Fernández va escurçar el marcador, la qual cosa va reforçar al conjunt calafellenc. En l’inici del segon temps, Jaime Obama va restaurar les taules en el marcador. No obstant això, el mateix Pol Arauz va tornar a posar per davant als del Baix Gaià amb un tercer gol en el 73’. La resta ja és història.

L’equip d’Alberto Izquierdo acaba la jornada setè amb 43 punts, a sis de la sisena posició que ocupa el Sant Jaume. En el pròxim compromís visitarà al CF L’Arboç en un partit que es disputarà dissabte a dos quarts de 7 de la tarda.