Esports
Foto: Altafulla Ràdio
15 de maig del 2018
Les entrades de les competicions esportives dels Jocs Mediterranis es posen a la venda aquest dijous
La prova de triatló que acollirà Altafulla és gratuïta perquè es disputa a l’aire lliure
La venda d’entrades de les competicions esportives i cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 donarà el tret de sortida aquest dijous. L’organització distribuirà 200.000 entrades en gairebé 200 sessions de matí i tarda. Els interessats podran adquirir-les a través de Ticketmaster, per mitjà del portal web www.ticketmaster.es o la seva aplicació mòbil. També en el punt de venda físic, el Parc Central de Tarragona.

Com ja havia avançat el conseller Comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, les entrades es podran adquirir a preus populars. Les competicions esportives es podran veure en directe per un preu d’entre 6 i 25 euros. Pel que fa a Altafulla, la prova de triatló que acollirà es disputarà a l’aire lliure. Per això, l’organització no ha posat entrades a la venda per aquesta competició. El mateix succeeix amb el ciclisme (Vila-seca), la vela (Salou) i l’esquí nàutic (Tarragona). També amb el golf, però en el seu cas perquè la seva configuració no permet el seguiment per part del públic.

Les entrades que sortiran a la venda seran per assistir a les modalitats de natació, waterpolo, atletisme, bàdminton, bàsquet 3×3, handbol, boxa, esgrima, futbol, gimnàstica rítmica i artística, halterofília, hípica, judo, karate, lluita, esport de boles, piragüisme, rem, taekwondo, tennis, tennis de taula, tir amb arc, voleibol i vòlei platja.

El preu de les cerimònies d’inauguració i clausurà serà més elevat. En aquest cas serà d’entre 15 i 80 euros.

D’altra banda, tal i com succeeix en esdeveniments similars, des del 10 de maig està operatiu un període de venda anticipada d’un nombre limitat d’entrades per a Comitès Olímpics Nacionals i patrocinadors dels Jocs Mediterranis. Aquest període estarà obert fins el proper 16 de maig.

Ticketmaster és la companyia líder mundial de venda d’entrades. Va ser fundada a West Hollywood (Califòrnia) l’any 1976. Dona servei a més de 5 milions de promotors al món a través de la venda d’entrades per a un gran ventall d’esdeveniments culturals i musicals, proporcionant serveis en exclusiva per a centenars d’estadis, centres d’arts escèniques, museus i teatres. El 2009 Ticketmaster es va fusionar amb Live Nation Entertainment, la major companyia d’entreteniment i promotora de concerts a nivell mundial.
Social
Et recomanem
Conf. "Passat, present i futur de l'embassament del Catllar"
15 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec de Natàlia Fúnez, d'Ecologistes en Acció
Projecció de la pel·lícula "Matar a Jesús"
15 de febrer a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Conferència "Ajuda anglesa a la Guerra del Francès"
22 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec d'Adam Quigley, investigador
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de febrer a les 11 del matí des de davant del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com