Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
16 de maig del 2018
Els Atletes d’Altafulla segueixen amb bon peu a la Lliga Trail TGN Nord
Un total de tretze corredors van participar a la 6a prova puntuable de la competició disputada a Bellvei
Els Atletes d’Altafulla han tornat a quallar una notable actuació a la sisena prova de la Lliga Trail TGN Nord. En aquesta ocasió, la competició els ha portat a Bellvei, a la comarca del Baix Penedès, on s’han desplaçat un total de tretze corredors. Cal destacar que ha estat el club que més participants ha presentant, la qual cosa els ha dut a rebre un obsequi especial per part de l’organització.

Els resultats més destacats han estat els de Marc Lleberia i Núria Pagés. El primer ha finalitzat 3è absolut, mentre que la segona ha acabat 1a veterana.

D’altra banda, els Atletes d’Altafulla han aconseguit situar set corredors entre els primers vint-i-cinc classificats. Al tercer lloc de Marc Llebaria cal afegir el 8è de Sergi Planes; el 14è de Ferran Mallafrè; el 15è d’Antonio Miró; el 20è de Ricard Garcia Valls; el 21è de Ricard Serramià; i el 24è de Joan Palazón.

Pel que fa a les classificacions generals, en la categoria masculina Marc Llebaria i Sergi Planes han escalat fins la primera i segona posició. En el TOP-10 els acompanyen Ricard Serramià (5è), Ricard Garcia Valls (6è) i Titus Güell (10è). En la modalitat femenina, Arantxa Abillar és 7a, Núria Pagès 9a i Sara Garcia Velado 12a.

En la classificació per equips els Atletes d’Altafulla es consoliden a la segona posició amb 11.711 punts. Els Atletes del Baix Gaià els segueixen de molt a prop amb 11.616 unitats, mentre que la primera plaça segueix sent pel CE Trail Tàrraco amb 12.192 punts.

El proper repte dels altafullencs tindrà lloc al territori Baix Gaià. El Catllar, que és una de les novetats de la segona edició de la Lliga Trail TGN Nord, acollirà la setena prova aquest dissabte a les 8 de la tarda. La cursa de l’Agulla portarà els participants pel Bucle de la zona del pantà en un recorregut de 10 kilòmetres i un desnivell de gairebé de +200 metres.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla