Esports
Foto: Nàstic
16 de maig del 2018
Els capitans del Nàstic envien un missatge d’unitat a l’afició de cara a les tres finals per mantenir la categoria
La derrota davant el Sevilla Atlético ha deixat l’equip a un punt de la zona de descens abans de la primera final davant la Cultural Leonesa
Els quatre capitans del Nàstic de Tarragona han comparegut aquest dimarts en la sala de premsa del Nou Estadi per demanar el suport de l’afició en els últims tres partits de lliga. Xavi Molina, acompanyat per Sergio Tejera, Juan Muñiz i Manu Barreiro, ha llegit un comunicat en nom de tota la plantilla.

En aquest escrit, els futbolistes del conjunt tarragoní assumeixen la responsabilitat de la difícil situació per la qual travessa l’equip. L’avantatge amb el descens és només d’un punt i la inèrcia de les últimes jornades és decebedora.

No obstant això, els jugadors “ens sentim forts i som capaços de revertir la situació; l’any passat ho vam aconseguir en una situació molt més difícil”, ha dit el de la Canonja. Tot seguit, ha dit que la unió de tot el Nàstic (jugadors, cos tècnic, directiva i afició) és imprescindible per aconseguir l’objectiu en els tres partits que resten per cloure la lliga.

La primera de les tres finals serà davant la Cultural Leonesa, un dels rivals més directes en la lluita per la permanència. L’equip ha començat a preparar el partit en la primera sessió del nou tècnic, José Antonio Gordillo. El duel tindrà lloc aquest dissabte a les 4 de la tarda al Nou Estadi.
Xavi Molina, futbolista del Nàstic
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla