Esports
Foto: Nàstic
16 de maig del 2018
Els capitans del Nàstic envien un missatge d’unitat a l’afició de cara a les tres finals per mantenir la categoria
La derrota davant el Sevilla Atlético ha deixat l’equip a un punt de la zona de descens abans de la primera final davant la Cultural Leonesa
Els quatre capitans del Nàstic de Tarragona han comparegut aquest dimarts en la sala de premsa del Nou Estadi per demanar el suport de l’afició en els últims tres partits de lliga. Xavi Molina, acompanyat per Sergio Tejera, Juan Muñiz i Manu Barreiro, ha llegit un comunicat en nom de tota la plantilla.

En aquest escrit, els futbolistes del conjunt tarragoní assumeixen la responsabilitat de la difícil situació per la qual travessa l’equip. L’avantatge amb el descens és només d’un punt i la inèrcia de les últimes jornades és decebedora.

No obstant això, els jugadors “ens sentim forts i som capaços de revertir la situació; l’any passat ho vam aconseguir en una situació molt més difícil”, ha dit el de la Canonja. Tot seguit, ha dit que la unió de tot el Nàstic (jugadors, cos tècnic, directiva i afició) és imprescindible per aconseguir l’objectiu en els tres partits que resten per cloure la lliga.

La primera de les tres finals serà davant la Cultural Leonesa, un dels rivals més directes en la lluita per la permanència. L’equip ha començat a preparar el partit en la primera sessió del nou tècnic, José Antonio Gordillo. El duel tindrà lloc aquest dissabte a les 4 de la tarda al Nou Estadi.
Xavi Molina, futbolista del Nàstic
Social
Et recomanem
Altacústic, Festival de Música Independent d'Altafulla
Del 19 al 21 de Juliol, a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
Divendres 27 de juliol, a les 10h al Club Marítim Altafulla
Bases per participar al concurs a www.altafulla.cat
Cicle de teatre Escena Altafulla
Del 28 al 29 de juliol al Parc Voramar i a la Vil·la dels Munts
Consulta la programació i venda d'entrades a www.altafulla.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Tots els dilluns i els dijous a les 19h
Preu visita 4€. Reserves 977651426 (Oficina de Turisme)