Esports
Foto: Nàstic
16 de maig del 2018
Els capitans del Nàstic envien un missatge d’unitat a l’afició de cara a les tres finals per mantenir la categoria
La derrota davant el Sevilla Atlético ha deixat l’equip a un punt de la zona de descens abans de la primera final davant la Cultural Leonesa
Els quatre capitans del Nàstic de Tarragona han comparegut aquest dimarts en la sala de premsa del Nou Estadi per demanar el suport de l’afició en els últims tres partits de lliga. Xavi Molina, acompanyat per Sergio Tejera, Juan Muñiz i Manu Barreiro, ha llegit un comunicat en nom de tota la plantilla.

En aquest escrit, els futbolistes del conjunt tarragoní assumeixen la responsabilitat de la difícil situació per la qual travessa l’equip. L’avantatge amb el descens és només d’un punt i la inèrcia de les últimes jornades és decebedora.

No obstant això, els jugadors “ens sentim forts i som capaços de revertir la situació; l’any passat ho vam aconseguir en una situació molt més difícil”, ha dit el de la Canonja. Tot seguit, ha dit que la unió de tot el Nàstic (jugadors, cos tècnic, directiva i afició) és imprescindible per aconseguir l’objectiu en els tres partits que resten per cloure la lliga.

La primera de les tres finals serà davant la Cultural Leonesa, un dels rivals més directes en la lluita per la permanència. L’equip ha començat a preparar el partit en la primera sessió del nou tècnic, José Antonio Gordillo. El duel tindrà lloc aquest dissabte a les 4 de la tarda al Nou Estadi.
Xavi Molina, futbolista del Nàstic
Social
Et recomanem
Conf. "Passat, present i futur de l'embassament del Catllar"
15 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec de Natàlia Fúnez, d'Ecologistes en Acció
Projecció de la pel·lícula "Matar a Jesús"
15 de febrer a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Conferència "Ajuda anglesa a la Guerra del Francès"
22 de febrer a les 19:00h. al Centre d'Estudis
A càrrec d'Adam Quigley, investigador
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de febrer a les 11 del matí des de davant del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com