Esports
Foto: Nàstic.
17 de maig del 2018
La Federació Catalana de l’Esport premia el Nàstic Genuine en la segona edició dels Guardons de l’Esports
El projecte va néixer el 2016 i com a conseqüència també ha nascut la LaLliga Genuine i la Champions Genuine
La Federació Catalana de l’Esport ha premiat el projecte Genuine del Nàstic de Tarragona en la segona edició dels Guardons de l’Esport, dins la categoria d’igualtat d’oportunitats.

El jurat valora que a través de la pràctica esportiva s’aconsegueix millorar substancialment la convivència entre col•lectius, incrementar els nivells de cohesió social i la convivència en l’entorn més immediat, millorar el reconeixement de persones en situació de risc d’exclusió i fomentar la igualtat entre les persones.

El Nàstic Genuine va néixer fruït d’un somni: veure a Rubén i Álvaro jugant a futbol amb la samarreta del Nàstic. Tots dos eren seguidors des de feia anys i el Nàstic volia que ells també poguessin sentir el que representa vestir els colors del club del seu cor.

El 30 d’abril de 2016, el Nàstic Genuine arrencava amb més de 50 jugadors i després d’explicar el projecte a la Lliga de Futbol Professional es va anunciar la creació de LaLiga Genuine, que ha començat la temporada 2017/2018 amb la participació de la immensa majoria d’equips de LaLiga Santander i LaLiga 1|2|3. A més, el Nàstic també ha impulsat la Champions Genuine, amb equips d’àmbit internacional.

El Nàstic Genuine és, en paraules del president de l’entitat, Josep Maria Andreu, “el millor equip de la història del Nàstic”.
En aquesta mateixa categoria també han estat premiats la Federació Catalana d’hoquei, l’Associació Braval i la Fundació Esportsalus. En total s’han presentat 110 projectes en les sis categories d’aquests Guardons de l’Esport de l’any 2018.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Medidas extremas"
25 de maig a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Diada del Club Bàsquet Altafulla
26 de maig a partir de les 09:00h. al pavelló poliesportiu
Organitza: CBA
Mercat Agroecològic
26 de maig a partir de les 10:00h. a l'Hort de la Sínia
Organitza: Hort de la Sínia
Exposició 'Parelles artístiques 2018'
31 de maig a les 16:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Associació Ment i Salut La Muralla