Esports
Foto: Club Bike Park Trial Costa Daurada
17 de maig del 2018
El Club Bike Park Costa Daurada de Torredembarra celebra amb èxit la 2a prova de la Copa d’Espanya de Trial
Eloi Palau i Irene Caminos s’imposen en la categoria Elit en una jornada on han participat 130 pilots
La segona prova de la Copa d’Espanya de Trial celebrada al Club Bike Park Costa Daurada va ser un èxit majúscul. L’emoció en les diferents categories i la participació dels 130 pilots que es van donar cita a Torredembarra així ho acrediten.

L’organització de l’esdeveniment va respondre a les exigències d’una cita com aquesta. Els participants van marxar molt contents i amb un bon record de la seva experiència al Baix Gaià. En aquest sentit, Angel Batlle, president del Club Bike Park Trial Costa Daurada, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que van posar tots els esforços “perquè tot estigués al detall”.

Batlle també ha reconegut que l’organització va viure la jornada amb tensió “perquè tot surtis bé”. Això va ser possibles gràcies a les 30 persones que van treballar durant tota la jornada en les diferents tasques necessàries per garantir l’èxit de la prova.

Els grans triomfadors de la jornada van ser Eloi Palau i Irene Camino. El primer es va imposar en la final de la modalitat masculina a Abel Mustieles, Alejandro Montalvo, Ion Areitio, Benito Ros i Pol Tarrès, per aquest ordre. Una final, per cert, on sorprenentment no va arribar Sergi Llongeras. En la classificació general, Mustieles segueix liderant la competició.

En la modalitat femenina, Irene Caminos va vèncer per davant de Vera Barón i Alba Hidalgo. D’aquesta manera, manté el liderat amb Barón i Hidalgo en el segon i tercer lloc respectivament.
Pel que fa a les altres competicions, Juan Pedro García va guanyar en la categoria Màster; Julen Saenz en la categoria Juveni; Toni Guillén en la categoria Cadet; Nil Benítez en la categoria Infantil; Jordi Tulleuda en la categoria Aleví; i Alba Riera en la categoria d’escoles femenines.
Angel Batlle, Bike Club Costa Daurada
Angel Batlle, Bike Club Costa Daurada
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Lucky"
18 de gener a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
8a Marxa dels Castells del Baix Gaià
27 de gener a les 08:30h. des de davant del Castell
Organitza: Ajuntament i Atletes d'Altafulla
La capsa dels contes
29 de gener a les 17:00h. a la Biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:00h. a 19:00h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla