Esports
Fotos: Llorenç Gómez
17 de maig del 2018
Llorenç Gómez fitxa pel Falfala Kassem per disputar l’Euro Winners Cup 2018
La representació de Torredembarra serà majúscula amb Elliot Mounoud, Adrián Frutos, Eduard Suárez, Cristian Martínez i José Arias
Llorenç Gómez lluirà els colors del Falfala Kassem israelià en l’Euro Winners Cup 2018. La competició, que tindrà lloc del 28 de maig al 3 de juny a Nazaré (Portugal), serà el primer gran torneig d’equips amb el qual obrirà la nova temporada de futbol platja.

Cal destacar, però, que no serà l’únic torrenc que disputarà aquesta competició. Eliott Mounoud, Adrián Frutos i Eduard Suárez participaran amb el Dinamo Batumi georgià. Per la seva part, Cristian Martínez i José Arias ho faran amb el Playas de Mazarrón de Múrcia.

Tots sis compartiran el mateix objectiu, aixecar el títol de campions. En general, doncs, el torneig servirà per tornar a realçar l’esport del Baix Gaià i el gran nivell de futbol platja que segueix creixent a Torredembarra.

Aquest serà la segona competició oficial per Gómez, Frutos i Suárez. Anteriorment, a principis de maig, van proclamar-se sots campions de la Bahamas Cup amb la Selecció Espanyola. En l’àmbit internacional, els següent grans reptes són la classificació pel Mundial del 2019, els Jocs Olímpics de Sorra a Califòrnia i els Jocs Olímpics Europeus a Baku.
Social
Et recomanem
La capsa dels contes: "La cabreta que va venir a sopar"
18 de juny a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Representació de l'òpera 'Vet aquí una vegada'
21 de juny a les 19:00h. a la plaça del Pou
A càrrec de l'Escola de Música i Dansclas
Sopar popular i revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant del Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
19a Nit de Bruixes
28 i 29 de juny als carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla