Esports
Fotos: Llorenç Gómez
17 de maig del 2018
Llorenç Gómez fitxa pel Falfala Kassem per disputar l’Euro Winners Cup 2018
La representació de Torredembarra serà majúscula amb Elliot Mounoud, Adrián Frutos, Eduard Suárez, Cristian Martínez i José Arias
Llorenç Gómez lluirà els colors del Falfala Kassem israelià en l’Euro Winners Cup 2018. La competició, que tindrà lloc del 28 de maig al 3 de juny a Nazaré (Portugal), serà el primer gran torneig d’equips amb el qual obrirà la nova temporada de futbol platja.

Cal destacar, però, que no serà l’únic torrenc que disputarà aquesta competició. Eliott Mounoud, Adrián Frutos i Eduard Suárez participaran amb el Dinamo Batumi georgià. Per la seva part, Cristian Martínez i José Arias ho faran amb el Playas de Mazarrón de Múrcia.

Tots sis compartiran el mateix objectiu, aixecar el títol de campions. En general, doncs, el torneig servirà per tornar a realçar l’esport del Baix Gaià i el gran nivell de futbol platja que segueix creixent a Torredembarra.

Aquest serà la segona competició oficial per Gómez, Frutos i Suárez. Anteriorment, a principis de maig, van proclamar-se sots campions de la Bahamas Cup amb la Selecció Espanyola. En l’àmbit internacional, els següent grans reptes són la classificació pel Mundial del 2019, els Jocs Olímpics de Sorra a Califòrnia i els Jocs Olímpics Europeus a Baku.
Social
Et recomanem
31è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 29 d'agost a la plaça de l'Església d'Altafulla
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada dilluns i dijous a les 19:00h. des de davant el Castell
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme - 977 651 426
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Obert els dissabtes, de 18 a 20h; i els diumenges, d’11 a 13:30h
Xarxa de voluntariat i Ajuntament d'Altafulla
21a Fira d'Artesans d'Altafulla
Dies 16, 17, 18 i 19 d'agost, a la zona de les Eres
Organitza Col·lectiu d'Artesans i col·labora Ajuntament