28 de maig del 2018
El CFS Altafulla acomiada el curs amb un empat de prestigi davant l’Estel Vallseca
Susana Mallén assumeix la responsabilitat golejadora amb dues dianes i l’equip de José Valero acabarà sisè
El CFS Altafulla ha posat el punt final a la temporada amb un empat a la pista de l’Estel Vallseca en un partit sense res important en joc. Les locals eren conscients que la segona posició ja no era possible perquè el CN Caldes havia vençut prèviament al Futsal Aliança Mataró.

El partit ha començat de la millor manera possible. En el minut 8, Susana Mallén ha fet el 0 a 1. Aquest resultat s’ha mantingut fins ben entrada la segona part. Poc abans d’arribar als últims deu minuts, Mallén ha tornat a marcar per fer el 0 a 2. Malauradament, les locals han respost immediatament per mitjà d’Itziar Pereira.

El gol ha posat emoció al tram final del xoc. Les altafullenques han intentat sentenciar el partit amb el tercer gol, però els ha mancat encert de cara a la porteria contraria. Per la seva part, les barcelonines sí que han trobat el gol de l’empat per mitjà d’Anna López quan només quedava un minut pel final.

L’empat fa que el CFS Altafulla ascendeixi a la setena posició amb 37 punts. No obstant això, la Federació Catalana de Futbol encara li ha d’atorgar els tres punts del partit davant el Femení Tortosa-Ebre, que no es va disputar per incompareixença del rival. Per tant, passaria per sobre del Futsal Aliança Mataró gràcies a la diferència de gols particular.